Συνάντηση εργασίας Μπίζιου – Νασιακόπουλου

Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης πραγματοποίησε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου με τον δήμαρχο Κιλελέρ και πρόεδρο της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Θανάση Νασιακόπουλο, στο πλαίσιο των συναντήσεων της με τους αυτοδιοικητικούς του νομού.

Πρώτο θέμα της συζήτησης οι αναμενόμενες μεταρρυθμίσεις του νέου νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών, που θα βάλουν τέλος στην ακυβερνησία των Δήμων, φαινόμενο που προέκυψε εξαιτίας των ρυθμίσεων της προηγούμενης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αρκετοί συνάδελφοι βιώνουν μεγάλα εμπόδια στην υλοποίηση του προγράμματός τους εξαιτίας των αλλαγών που επέφερε το νομοσχέδιο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο κ. Νασιακόπουλος.

«Στόχος της κυβέρνησης της ΝΔ είναι να επανέλθει η κανονικότητα ώστε η εκάστοτε δημοτική αρχή να εφαρμόζει απρόσκοπτα το πρόγραμμα για το οποίο εκλέγεται από τους πολίτες», δήλωσε στη δική της τοποθέτηση η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ.

Τα οικονομικά του Δήμου καθώς και τα μεγάλα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, ήταν δύο ακόμα σημαντικά ζητήματα στην ατζέντα, με τον κ. Νασιακόπουλο να παρουσιάζει αναλυτικά στην κα Μπίζιου όλο τον προγραμματισμό του δήμου Κιλελέρ. Οι συνέπειες από την κακοκαιρία «Μήδεια» απασχόλησαν επίσης τη συζήτηση με τον κ. Νασιακόπουλο να τονίζει πως η υπηρεσία της Πολιτικής Προστασίας του δήμου ανταποκρίθηκε άψογα.

Η συνάντηση έκλεισε σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας του κορωνοϊού, με τον δήμαρχο Κιλελέρ να ενημερώνει την Λαρισαία πολιτικό για το πρόγραμμα των εμβολιασμών στο δήμο του.

«Καλώ όλους τους Έλληνες να δηλώσουν στις σχετικές πλατφόρμες την πρόθεση τους να εμβολιαστούν. Η χώρα μας αναμένεται να λάβει σημαντικές ποσότητες εμβολίων, οι οποίες θα επιταχύνουν το εμβολιαστικό πρόγραμμα. Το εμβόλιο είναι το μόνο αποτελεσματικό όπλο για το τέλος του εφιάλτη», δήλωσε χαρακτηριστικά η κα Μπίζιου.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.