Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ελασσόνας για Θεόδωρο Τζιώλα: Σύντροφε σε ευχαριστούμε

 Η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στον Δήμο Ελασσόνας θέλει να ευχαριστήσει τον απερχόμενο, από το συντονιστικό όργανο, σύντροφο Θεόδωρο Τζιώλα για την προσφορά του επί δεκαετίες στο κόμμα και τους αγώνες.

Ο Θεόδωρος Τζιώλας εκλέχτηκε επανειλημμένως στην θέση του συντονιστή γραμματέα και αποτέλεσε ένα στέλεχος που συνδύασε για χρόνια την οργανωτικότητα και το όραμα του για τον ΣΥΡΙΖΑ και τα μέλη του.

Συμμετείχε στην οργάνωση του Συνασπισμού ως ιδρυτικό μέλος το 1991 και ως ιδρυτικό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ το 2007, αντίστοιχα.

Διετέλεσε συντονιστής γραμματέας της Ο.Μ. Ελασσόνας και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας, αντίστοιχα.

Υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δεσκάτης και ως Μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Γρεβενών.

Πάντα παρών στους κοινωνικούς αγώνες, κράτησε μαζί με τους συντρόφους όρθιο το κόμμα στις πολύ δύσκολες εποχές του και είχε την τιμή να δει την μεγάλη προσπάθεια της δημοκρατικής παράταξης να αποδίδει καρπούς, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέχτηκε κυβέρνηση το 2015.

Ο Θεόδωρος Τζιώλας τίμησε την Αριστερά και είναι μέχρι και σήμερα από τους πιο θερμούς υποστηρικτές της μεγάλης διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στη κοινωνία.

Όπως ο ίδιος τόνισε στην κεντρική του ομιλία τον Ιανουάριο του 2020:

"Σύντροφοι, κρατηθήκαμε όρθιοι και ενωμένοι στα δύσκολα, τα πέτρινα χρόνια και αντέξαμε. Αποδεχόμαστε πλήρως την πρόταση της ηγεσίας μας να ανοίξουμε πόρτες και παράθυρα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Το όραμα για έναν καλύτερο κόσμο, για μια πιο δίκαιη κοινωνία είναι ένα πανάρχαιο αίτημα που το ελληνικό πνεύμα είχε πάντα, όντας ανήσυχο και ανατρεπτικό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ δεν ανήκει μόνο στα στελέχη του αλλά σε όλους όσοι δέχονται τις αρχές του και θέλουν να παλέψουν για τα ιδανικά της δημοκρατίας, της ελευθερίας, της δικαιοσύνης, της ισότητας και της κοινωνικής απελευθέρωσης του ανθρώπου".

Σύντροφε σε ευχαριστούμε.

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ελασσόνας

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.