Οι αποφάσεις της έκτακτης συνέλευσης για τα κρούσματα στο Δημοτικό Σχολείο Τσαριτσάνης

Σήμερα Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021, οι γονείς των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Τσαριτσάνης και οι εκπρόσωποι των μαζικών φορέων της Κωμόπολης Τσαριτσάνης που μαζευτήκαμε σε Έκτακτη Συνέλευση μετά από πρόσκληση της Κοινότητας Τσαριτσάνης, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Τσαριτσάνης, του Μορφωτικού Συλλόγου και του Συλλόγου Γυναικών Τσαριτσάνης με θέμα τα κρούσματα κορωνοϊού στη σχολική κοινότητα και τον συντονισμό των παραπέρα ενεργειών μας.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
• Άμεσα να διενεργηθούν δωρεάν τεστ από τον ΕΟΔΥ στη Τσαριτσάνη στοχευμένα και κατά προτεραιότητα στη σχολική κοινότητα.
• Ανά δεκαήμερο δωρεάν τεστ στους εκπαιδευτικούς.
• Να δοθεί λύση στο θέμα της καθαρίστριας με την μετατροπή της σύμβασής της σε πλήρους απασχόλησης, καθώς η τρίωρη απασχόληση της δεν επαρκεί για τις ανάγκες του σχολικού συγκροτήματος.
• Να κλείσει το Σχολείο μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.
• Πλήρης ενημέρωση για τον ακριβή αριθμό των κρουσμάτων στην Τσαριτσάνη προκειμένου να αποφευχθεί η διασπορά φημών.
• Εκλέγουμε πενταμελή επιτροπή αποτελούμενη από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αχιλλέα Μητσιμπόνα, τον πρόεδρο του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης Χάρη Νούσια, την πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Τσαριτσάνης Εύη Αφέντη, την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Σεβαστή Λιογγαρίδη και το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μαρία Νταρή.
• Να κοινοποιηθεί η παρούσα στο Δήμαρχο Ελασσόνας προκειμένου να προωθήσει τα βασικά αυτά αιτήματά μας.
Για τη Συνέλευση
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Τσαριτσάνης
Αχιλλέας Μητσιμπόνας
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων
Σεβαστή Λιογγαρίδη
Ο Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης
Χάρης Νούσιας
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Τσαριτσάνης
Εύη Αφέντη
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.