Η πρώτη Διαδικτυακή Ημέρα Καριέρας αποκλειστικά για Εστιατόρια & Bars είναι γεγονός!

 Αθήνα, 31η Μαρτίου 2021 – Η Workathlon, η πλατφόρμα που προσφέρει διαρκώς νέες και ανταποκρινόμενες στις εκάστοτε συνθήκες λύσεις στελέχωσης στη Φιλοξενίας και την Εστίαση, φέρνει στις 14 Απριλίου την πρώτη διαδικτυακή ημέρα καριέρας μόνο για Εστιατόρια και Μπαρ! 

Η αναζήτηση του ιδανικού υποψηφίου και εργοδότη είναι ζωτικής σημασίας τόσο για τις λειτουργίες μιας επιχείρησης, όσο και για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας ενός εργαζομένου. Η Workathlon προσφέρει και στις δύο πλευρές την ευκαιρία να βρουν το επαγγελματικό ταίρι που ψάχνουν, επιλέγοντας μοναδικούς εργοδότες για αυτήν την ημέρα καριέρας. Με άλλα λόγια, η ημέρα καριέρας θα είναι extra exclusive με επιλεγμένο αριθμό top εστιατορίων και μπαρ να διεκδικούν το ενδιαφέρον των πιο αξιόλογων υποψηφίων. Μάγειρες, Σερβιτόροι, Bartender και Hostesses από κάθε γωνιά της Ελλάδας, της Κύπρου και όχι μόνο, θα βρίσκονται online περιμένοντας να γνωρίσουν τον επόμενο συνεργάτη τους.

Χάρη στο λογισμικό της Workathlon, επιλεγμένα κορυφαία εστιατόρια και μπαρ της χώρας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ταλαντούχους επαγγελματίες χωρίς σύνορα και περιορισμούς, και να εξασφαλίσουν όλο το απαραίτητο προσωπικό τους σε ένα μόνο 24ωρο! Οι εργοδότες θα μπορέσουν να “συναντήσουν” τους επόμενους συνεργάτες τους, να κάνουν συνεντεύξεις και να ανταλλάξουν πληροφορίες σε ένα online περιβάλλον, ανεξάρτητα από την τοποθεσία που βρίσκονται.

Οι εργοδότες λοιπόν που θέλουν να απαλλαγούν από σημαντικό μέρος του φόρτου της στελέχωσης, δεν έχουν παρά να σημειώσουν στο ημερολόγιο τους την ημερομηνία 14 Απριλίου και να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους εδώ.

Όσον αφορά στους υποψηφίους, εγγραφείτε δωρεάν εδώ και μάθετε σύντομα περισσότερες πληροφορίες. 

Στη Workathlon γνωρίζουμε πόσο χρονοβόρα και κοστοβόρα μπορεί να γίνει η διαδικασία εύρεσης προσωπικού, γι’ αυτό παραμένουμε στο πλευρό των ανθρώπων του κλάδου μας δίνοντας λύσεις και καλύπτοντας ανάγκες.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.