Σύσσωμη δίπλα στους σεισμοπαθείς η κυνηγετική οικογένεια

Μία αξιέπαινη πρωτοβουλία που κοστολογήθηκε με πάνω από 30.000 ευρώ αγορές σε φαγητά, είδη πρώτης ανάγκης και βοήθειας και λοιπά αντικείμενα, πρόσφερε μετά από πρωτοβουλία του Κυνηγετικού Συλλόγου Ελασσόνας και του Προέδρου Αλέξη Φλέγγα, σύσσωμη η κυνηγετική οικογένεια της Θεσσαλίας στον Δήμο Ελασσόνας.

Έτσι η Κυνηγετική Συνομοπονδία Ελλάδος, η Ζ΄Κυνηγετική Ομοσπονδία Θεσσαλίας και Σποράδων Νήσων διά του προέδρου της Μπαλατσού Ευάγγελου, οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι του Νομού Λάρισας, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Δεσκάτης διά των κ.κ. Τσιόρα Ευάγγελου και Ζιανού Κωνσταντίνου και ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ελασσόνας με την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή βρέθηκαν στο κέντρο ελέγχου και συγκέντρωσης τροφίμων και υλικών του Δήμου και παρέδωσαν στην αντιδήμαρχο Πρόνοιας και Πολιτισμού κ. Φρόσω Καρκαβανίδου όλα τα πράγματα που συγκέντρωσαν για τους σεισμοπαθείς, δείχνοντας την μεγάλη του αυταπάρνηση σε συμπολίτες και συνανθρώπους, για τις δύσκολες ώρες που περνούσαν.

Παλιοί πρόεδροι που διετέλεσαν, κυνηγοί, μέλη και φίλοι του κυνηγιού ήταν εκεί και βοήθησαν μαζί με τους υπάλληλους του Δήμου και τους εθελοντές ώστε να ταξινομηθούν τα υλικά και να παραδοθούν τις επόμενες μέρες στους κατοίκους της Ποταμιάς που επλήγεισαν από τον σεισμό.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.