Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό ο 54χρονος εκπαιδευτικός Βαγγέλης Ταρατώρας από τη Συκιά Ελασσόνας

 Θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα σκόρπισε η είδηση του θανάτου 54χρονου εκπαιδευτικού Βαγγέλη Ταρατώρα του 1ου Ειδικού Σχολείου Λάρισας από τον κορονοϊό.

Ο δάσκαλος του Ειδικού Σχολείου Λάρισας έδινε μάχη με τον θανατηφόρο ιό για διάστημα μεγαλύτερο των 20 ημερών. Τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και είχε διασωληνωθεί στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λάρισας.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο 54χρονος εκπαιδευτικός με καταγωγή από την Συκιά Ελασσόνας δεν είχε υποκείμενα νοσήματα.

Η κηδεία του έγινε σήμερα το μεσημέρι στον Ναό της Ανάστασης του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Δ/ντρια Π.Ε. κ. Αικατερίνη Καραγεώργου.

” Ένας αγαπητός συνάδελφος και φίλος δεν είναι πια κοντά μας…

Ο εκπαιδευτικός Ευάγγελος Ταρατώρας, δυστυχώς έφυγε πρόωρα για το μεγάλο ταξίδι, μετά από άνιση μάχη με τον αόρατο εχθρό. Πολλοί από εμάς, είχαμε την τιμή και την χαρά να συνεργαστούμε μαζί του. Όλοι συμφωνούσαμε ότι ήταν εξαιρετικός Δάσκαλος, φίλος και συνεργάτης γεμάτος ευγένεια, πραότητα και διάθεση προσφοράς στην εκπαίδευση. Πάντοτε σεμνός και ταπεινός στο εκπαιδευτικό του έργο του, υπηρέτησε με ήθος και ακεραιότητα, αποτελώντας πρότυπο για τους συναδέλφους του.

Προσωπικά και εκ μέρους της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος συναδέλφου μας και τους ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο.

Η πρόωρη απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό στην εκπαιδευτική μας κοινότητα. Θα παραμείνει για πάντα στις μνήμες μας” αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.