Η μικρή Ειρήνη με καταγωγή από την Κοκκινόγη Ελασσόνας, ανέδειξε την ανθρωπιά

Στις ΗΠΑ προκειμένου να λάβει τη θεραπεία της θα ταξιδέψει το επόμενο διάστημα η μικρή Ειρήνη μετά τη συγκινητική ανταπόκριση των πολιτών που είχε ως αποτέλεσμα σε μία μόλις εβδομάδα να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό.

Η οικογένεια της μικρής Ειρήνης Τζήκα με καταγωγή από την Κοκκινόγη Ελασσόνας, ευχαριστεί δημόσια όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στην έκκληση της που είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν τα χρήματα και να συνεχίσει τη θεραπεία της στην Αμερική, «στον δρόμο προς τη σωτηρία» όπως χαρακτηριστικά σημειώνει στο μήνυμα της και για τον λόγο αυτό σταμάτησε ο έρανος.

Υπενθυμίζεται πως η Ειρήνη Τζήκα είναι μόλις 3,5 ετών και από τις 22 Αυγούστου 2019 που διαγνώσθηκε ότι νοσεί από νευροβλάστωμα, νοσηλεύεται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη- ΕΛΠΙΔΑ».

Αναλυτικότερα στο μήνυμα της, η οικογένεια αναφέρει πως «όταν στις 21 Φεβρουαρίου το απόγευμα, κοινοποιήσαμε την έκκληση για βοήθεια προς την Ειρήνη μας, σε καμία περίπτωση δεν φανταζόμασταν ότι σε τέσσερις μόλις ημέρες μετά, η Ειρήνη θα ήταν έτοιμη να πετάξει.

Για ακόμη μια φορά η Ελλάδα έγινε μια γροθιά και απέδειξε ότι μπορεί. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι δεν θα χρειαστούμε τη βοήθεια σας ποτέ ξανά. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το παιδί μας, θα ανοίξει τα φτερά του, γερό και δυνατό.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς γιια την αγάπη που μας δείξατε.

Τα λόγια είναι πολύ λίγα και πολύ μικρά για να περιγράψουν  τα αισθήματα μας. Προχθές κλείσαμε τον έρανο. Ο Θεός να σας έχει όλους γερούς» καταλήγει το μήνυμα.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.