Ο δήμαρχος Νίκος Γάτσας στο Ράδιο Ελασσόνα 88.4: «Τις επόμενες ώρες θα γνωρίζουμε και για την ποιότητα και καταλληλόλητα του νερού»

 Στην εκπομπή «Πτήση 884» με μεταδίδεται από το Ράδιο Ελασσόνα 88.4 Δευτέρα με Παρασκευή 8 με 10 το πρωί, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας.

Ο κ.Γάτσας συνομιλώντας με τον δημοσιογράφο Ανδρέα Νικούλη σύστησε στους κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν ψύχραιμοι. «Ήταν ένα πολύ δυνατό χτύπημα για την περιοχή με πολύ μεγάλες ζημιές και συγκεκριμένα στα χωριά της Ποταμιάς αλλά οι κάτοικοι έδειξαν το επίπεδο και την ψυχραιμία που χρειάστηκε  και έτσι δεν είχαμε κανένα θύμα και κανέναν σοβαρό τραυματισμό. Είναι πολύ σημαντικό αυτό και η ικανοποίησή μου είναι μεγάλη» ανέφερε ο κ.Γάτσας.

Και συνέχισε λέγοντας: «Είμαστε εδώ για να ελέγξουμε όλα τα κτήρια τα οποία έχουν υποστεί ρωγμές και να δώσουμε και την αίσθηση ασφάλειας στους κατοίκους για να επιστρέψουν  στα σπίτια τους το συντομότερο δυνατό».

Σε ερώτηση του Ανδρέα Νικούλη αν υπάρχουν προβλήματα στο δίκτυο ύδρευσης ο Δήμαρχος Ελασσόνας απάντησε : «Υπάρχουν προβλήματα που έχουν να κάνουν με την θολότητα του νερού και γι αυτό συστήνουμε σε όλους τους καταναλωτές για προληπτικούς λόγους να μην καταναλώνουν νερό από το δίκτυο της ύδρευσης και να προμηθευτούν εμφιαλωμένα νερά από τα κατά τόπους καταστήματα ή τα σημεία διανομής που έχει ο Δήμος Ελασσόνας σε κάθε κοινότητα. 

Έχουμε στείλει δείγματα στο χημείο για να γίνουν  οι απαραίτητες αναλύσεις από όλα τα χωριά της Ποταμιάς και εκτιμώ ότι τις επόμενες ώρες θα γνωρίζουμε και για την ποιότητα και καταλληλόλητα του νερού».

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.