Νικούλης-Λιάνος στο Sigma TV Κύπρου: Ξεφεύγει από το ρεπορτάζ όσα αντικρίζουμε

Από το Βλαχογιάννι συνδέθηκαν με το τηλεοπτικό κανάλι Sigma TV στη Κύπρο και την δημοσιογράφο Γεωργία Κωνσταντίνου ο Ιδιοκτήτης του Ράδιο Ελασσόνα 88,4 Ανδρέας Νικούλης και ο Εκδότης της Elassona-city.gr Αντώνης Λιάνος για να μιλήσουν για όλα όσα διαδραματίζονται στην περιοχή της Ποταμιάς με τις απανωτές μετασεισμικές δονήσεις και τους πληττόμενους στα δημοτικά διαμερίσματα που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται.

Από τη πλευρά του ο Ανδρέας Νικούλης ανέλυσε το πως προσπαθούν οι φορείς να βοηθήσουν τους σεισμοπαθείς πολίτες ενώ ο Αντώνης Λιάνος μίλησε για την δύσκολη κατάσταση που βιώνουν άτομα με αναπηρία, υπερήλικες και καρκινοπαθείς που χρήζουν ακόμη μεγαλύτερης προσοχής.

"Χρειάζεται υπομονή και να παραμείνουν όλοι ψύχραιμοι για να μην μείνει κανένας μόνος" τόνισε ο Ανδρέας Νικούλης ενώ ο Αντώνης Λιάνος επισήμανε πως: "Ξεφεύγει από τα όρια του ρεπορτάζ όλα όσα αντικρίζουμε. Οι άνθρωποι αυτοί είναι και δικοί μας άνθρωποι, από αυτά τα χωριά καταγόμαστε".

Θα δείτε στο video που ακολουθεί ότι λίγο πριν κλείσει η σύνδεση να κουνιέται η camera γιατι εκείνη την ώρα έγινε μετασεισμός 2.6 ρίχτερ.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.