Δύο φορτηγά προμήθειες για τους σεισμοπαθείς παρέδωσε η SPRINDER ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - Ουζουνίδης Χρήστος

Δύο φορτηγά της SPRINDER ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ-Ουζουνίδης Χρήστος, βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου 27 Μαρτίου στην Ελασσόνα, προκειμένου να παραδώσουν βοήθεια για τους σεισμόπληκτους της περιοχής, που συγκεντρώθηκαν από συλλόγους, φορείς, ιδιώτες από τη Μακεδονία και την Θεσσαλία και από την εταιρεία (αναλυτικός κατάλογος παραδόθηκε στη γραμματεία).

Την αποστολή που συνόδευσε ο πρόεδρος του ομίλου επιχειρήσεων Ουζουνίδη, κ. Παναγιώτης Ουζουνίδης, υποδέχτηκε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ελασσόνας , κα Φρόσω Καρκαβανίδη-Σκρέτα.
Η κα Καρκαβανίδη ευχαρίστησε για την αποστολή της βοήθειας καθώς και για την περαιτέρω συνεργασία της εταιρείας με τον Δήμο Ελασσόνας, στην συλλογή βοήθειας από περιοχές της Μακεδονίας και Θεσσαλίας και την αποστολή τους στην Ελασσόνα.
Ο κ. Ουζουνίδης την ευχαρίστησε για την υποδοχή και για το έργο της, απονέμοντας τα εύσημα για την οργάνωση και διανομή της βοήθειας προς τους σεισμόπληκτους. Τόνισε το κοινωνικό πρόσωπο της εταιρείας μας, και την διαβεβαίωση ότι θα είναι αρωγός στους πληττόμενους συνανθρώπους μας και στις ενέργειες του Δήμου Ελασσόνας στο σημαντικό έργο του.
Κατά την παράδοση το παρών έδωσαν ο κ. Ανδρέας Νικούλης, δημοσιογράφος-ραδιοφωνικός παραγωγός και ιδιοκτήτης του Ράδιο Ελασσόνα και ο κος Σάκης Ντούφας, υπεύθυνος προβολής της εταιρείας SPRINDER ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ.
.Η συλλογή βοήθειας και η αρωγή μας θα συνεχιστεί για όσο καιρό χρειαστεί. Όποιος σύλλογος ή ιδιώτης επιθυμεί να αποστείλει τη συνεισφορά του, μπορεί να επικοινωνεί με την εταιρεία ή με το Δήμο Ελασσόνας.
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.