Επιστροφή Χατζηλιόντα στον Οικ.Τσαριτσάνης - Συνολικά αποκτήθηκαν 8 παίκτες

Δέκα χρόνια μετά την παρουσία του στην Τσαριτσάνη και την ανάδειξή του ως πρωταθλητή της Δ' Εθνικής (περίοδος 2010-2011), ο Ανδρέας Χατζηλιόντας θα φορέσει και πάλι την φανέλα του Οικονόμου κατά την επικείμενη επανέναρξη του πρωταθλήματος Γ' Εθνικής.

Ο 34χρονος μέσος με την πολύ σημαντική διαδρομή στο ελληνικό ποδόσφαιρο (μεταξύ άλλων, παίκτης της κυπελλούχου ΑΕΛ το 2007) επέστρεψε πέρυσι στα πάτρια εδάφη και πριν την διακοπή των ερασιτεχνικών διοργανώσεων αγωνιζόταν στον Σμόλικα Φαλάνης.

Από χθες, όμως, τέθηκε στην διάθεση του Νίκου Φώλλα και θα ηγηθεί της αγωνιστικής προσπάθειας των "πρασίνων" στην ιδιότυπη συνέχιση του μικρότερου εθνικού πρωταθλήματος.

Παράλληλα, προκειμένου να εμπλουτισθεί το έμψυχο υλικό του Οικονόμου, εντάχθηκαν στην δύναμή του οι ακόλουθοι επτά ποδοσφαιριστές:
* Αχιλλέας Αλεξόπουλος, 27 ετών, αμυντικός από τον Αμπελωνιακό
* Θανάσης Νικολακούλης, 22 ετών, αμυντικός από τον Παναγροτικό Νίκαιας
* Γιάννης Βλαχάκης, 19 ετών, επιθετικός από τον Παναγροτικό Νίκαιας
* Γιώργος Παπαθανασίου, 19 ετών, μέσος από την Κ19 του Απόλλωνα Λάρισας
* Κώστας Ευθυμιάδης, 19 ετών, αμυντικός από την Κ19 του Απόλλωνα Λάρισας
* Θανάσης Γουλούλης, 18 ετών, μέσος από την Δήμητρα Γιάννουλης
* Βασίλης Αρσένης, 16 ετών, μέσος από τον Κεραυνό Δρυμού (αγωνιζόταν με δανεισμό από την Νίκη Μιχαήλ).
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΜΠΟΥΧΛΑΡΙΩΤΗ
Με αφορμή την εκλογή του προέδρου της ΕΠΣ Ν.Λάρισας ως μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, η διοίκηση του Οικονόμου Τσαριτσάνης συγχαίρει θερμά τον κ.Δημήτρη Μπουχλαριώτη και του εύχεται καλή θητεία, με στόχο την μέγιστη προσφορά στο ποδόσφαιρο του Νομού Λάρισας.
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.