Παραδόθηκαν είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν στο Δήμο Βισαλτίας στο Κοινωνικό παντοπωλείο της Μητρόπολης Ελασσόνας

Παραδόθηκε πριν λίγες ημέρες μια σημαντική ποσότητα ειδών πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν στη Νιγρίτα και την Τερπνή του Δήμου Βισαλτίας στο Κοινωνικό παντοπωλείο της Μητρόπολης.

Η αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία ανήκε στον πρώην ποδοσφαιριστή του Οικονόμου Τσαριτσάνης Γιάννη Κουλτσιάκη, ο οποίος κατάγεται από τη Νιγρίτα Σερρών και βρήκε θερμούς συμπαραστάτες το Δήμο Βισαλτίας καθώς και επαγγελματίες και κατοίκους της περιοχής.

Σε ανάρτηση του στο facebook αναφέρει:

Την Κυριακή στην Ελασσόνα μας υποδέχτηκε ο Σεβασμιοτατος Μητροπολίτης Ελασσόνας Κ.Κ. Χαρίτωνας και ο Τοπικος συβουλος Παναγιώτης Μωυσιδης
Panagiotis Moisidis
στο Κοινωνικό παντοπωλείο της Μητρόπολης. Μας ευχαρίστησε για τον αγώνα που έγινε, για να μαζευτούν τα πράγματα και μας διαβεβαίωσε ότι θα πάνε σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Επίσης μας ζήτησε να ευχαριστήσουμε όσους βοήθησαν σε όλη αυτήν την κίνηση, όλους τους συνανθρώπους αλλά και τους επιχειρηματίες που στέγασαν και προσέφεραν σε όλη την κίνηση ανθρωπιάς και που αξίζει να αναφερθούν ..

Anestis Arvanitidis
Ελαιοτριβεία Πατρικίου,
Dimitris Grouios
Avant Garde
John Confucius
σόύβλάκί Κουβαλακη
Akis Samaras
Mitsilas Ahilleas
baraki all day coffee bar
Konstantinos Angelakis
Ζαχαροπλαστείο
Ο Γιάννης
Belmar cafe.
Μικρή Αγορά Σμαγαδος Δημήτριος
Και τους Ματενογλου
Makis Mate
και Μηχτσογλου για την μεγάλη προσφορα που έκαναν με την Πατάτα Βροντου .
Υ.Γ. Όσοι θέλουν ακόμα να προσφερουν πράγματα για τους σεισμόπληκτους , μεχρι αυριο υπάρχει συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης , από τον Δήμο Βισαλτιας και πραγματοποιείται στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νιγρίτας.Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.