Παραδόθηκε η ανθρωπιστική βοήθεια της ΑΕ Μυκόνου για τους σεισμόπληκτους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητρόπολης Ελασσόνας

Παραδόθηκε η ανθρωπιστική βοήθεια που συγκέντρωσε η ΑΕ Μυκόνου για τους πληγέντες από τους σεισμούς της 3ης και 4ης Μαρτίου στην περιοχή της Ελασσόνας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης  Ελασσόνας, την οποία παρέλαβε ο αρχιερατικός επίτροπος της Ι. Μητρόπολης Ελασσώνος – πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Παπαγεωργίου.

Να θυμίσουμε ότι «μπροστάρηδες» στο όλο εγχείρημα, που είχε να κάνει με τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων για τους δοκιμαζόμενους σεισμόπληκτους κατοίκους της Ελασσόνας, ήταν ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Α.Ε. Μυκόνου και αντιδήμαρχος Αλέκος Κούκας και ο γνωστός Ελασσονίτης ποδοσφαιριστής Κώστας Μπανούσης, που τη φετινή αγωνιστική περίοδο αγωνίζεται στην ομάδα του νησιού.

Την όλη προσπάθεια υποστήριξαν με θέρμη οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, καθώς διοργάνωσαν και συνέβαλαν με προθυμία στη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.