Τιμήθηκε στο Κ.Υ.Ελασσόνας ο Ζήσης Δότας για την προσφορά του στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας για την ανθρωπότητα η 7η του Απρίλη του 2021 και συνέπεσε με την ιστορική, προ 36 ετών, εγκαινίαση του Κέντρου Υγείας Ελασσόνας από τον αείμνηστο Γεώργιο Γεννηματά που αναμόρφωσε το Εθνικό Δημόσιο Σύστημα Υγείας.

Στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Υγείας Ελασσώνος τιμήθηκε ο Ζήσης Δότας, πρώτος πρόεδρος των συλλόγων των κέντρων υγείας στο Νομό Λάρισας και στην υπόλοιπη χώρα, εκείνης της περιόδου, με εντονότατη συνδικαλιστική δράση, για την προσφορά του στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Την βράβευση πραγματοποίησαν ο πρώην πρόεδρος των κέντρων υγείας στο νομό Γιώργος Μπιρσίμης, ο σημερινός πρόεδρος Βασίλης Κόντης και ο υπάλληλος Δημήτρης Γουναράς μέσα σε έντονα φορτισμένο από συγκίνηση κλίμα για τον ίδιο τον κ. Δότα που σε ένα μήνα από τώρα συνταξιοδοτείται.

"Μεγαλώσαμε οικογένειες με αυτήν την εργασία, υπηρετήσαμε την Υγεία και ένα Κέντρο Υγείας που στηρίχτηκε για να ανεγερθεί και να εξυπηρετεί τους πολίτες χάρη στους εργαζόμενους, τους ιατρούς και τους νοσηλευτές όλων αυτών των δεκαετιών" ανέφερε σχετικά.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.