ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ελασσόνας: Σύντροφε Αλέκο συνεχίζουμε τον αγώνα

Ταγμένος και πιστός στα ιδανικά της Ελευθερίας, της Αριστεράς, της Δημοκρατίας και της Αλληλεγγύης μέχρι την τελευταία του πνοή, έφυγε σήμερα από κοντά μας ο Αλέκος Ταμουρίδης από την Ολυμπιάδα Ελασσόνας.

Από μικρή ηλικία πολεμιστής, στην εφηβική ηλικία δραστήριος και ανήσυχος, έζησε φυλακές, κρατητήρια, βασανιστήρια και όμως δεν λύγισε...

15 χρόνια εξορία, στη Μακρόνησο και τη Γυάρο δεν το έβαλε ποτέ κάτω και επέστρεψε στον τόπο του, τίμησε τις ρίζες του από τον μακρινό Πόντο και υπηρέτησε την πατρίδα του σε κάθε πολιτικό, κοινωνικό και αγωνιστικό πόστο.

Μέλος του Συναπισπισμού της Αριστεράς, του ΣΥΡΙΖΑ και των ηθικών αξιών που πρέσβευε, δεν έχασε ποτέ το χαμόγελό του, δεν έλειψε ποτέ μια στιγμή δίπλα από τους συντρόφους και την οικογένειά του αλλά παρά τα πολλαπλά χτυπήματα της ζωής, στάθηκε όρθιος μέχρι το τέλος.

Υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση, το κόμμα, τον πολιτισμό και τους συμπολίτες του, ανεξαρτήτως πολιτικής προέλευσης επί μια συνεχή 20ετία.

Στις τελευταίες εσωκομματικές διαδικασίες τίμησε με την ψήφο του και συμμετείχε στην εκλογή νέων οργανωτικών θέσεων για έναν ΣΥΡΙΖΑ δημοκρατικό, αριστερό, προοδευτικό με γνώμονα την ενότητα.

Αυτήν την ενότητα καλούμαστε να υπηρετήσουμε, συνεχίζοντας στο όραμα και στην αγάπη που εξέπεμπε η παρουσία του συντρόφου Αλέκου Ταμουρίδη όλες αυτές τις δεκαετίες προς όλους μας.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς του.

Σύντροφέ Αλέκο, συνεχίζουμε τον αγώνα.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ελασσόνας

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.