Ο μόνος αντίπαλος του Π.Ο.Ε. τη Κυριακή είναι ο κακός του εαυτός

 Ο Π.Ο. Ελασσόνας σε ένα πρωτάθλημα "ο θάνατός σου-η ζωή μου" έκανε τα εύκολα-δύσκολα στους τελευταίους αγώνες του και πλέον περιμένει εκτός της δικής του νίκης, στην τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο εντός έδρας με τον Π.Ο. Φήκης και μία θετική είδηση από την Κοζάνη που αδιάφορη μεν βαθμολογικά αλλά με την διάθεση να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο την επόμενη χρονιά στην Γ΄Εθνική, υποδέχεται τα Σέλλανα που καίγονται για την νίκη.

Ο Π.Ο.Ε. λοιπόν που και στην προτελευταία αγωνιστική με αντίπαλο εκτός έδρας τον ιστορικό Ηρακλή Λάρισας δεν έπεισε με την αποδοσή του αν και αποδεδειγμένα είχε τρανταχτές απουσίες από κάρτες-αποβολές, Covid-19 και τραυματισμούς, πήρε ανάσα...παραμονής με το διπλό χάρη στο γκολ του βιονικού Στέφανου Σουγλή, που έπαιξε παντού, σκόραρε, έκοβε και τα έδωσε όλα, κάνοντας κατάθεση ψυχής στο γήπεδο για να έρθει το τρίποντο με το πολυπόθητο 0-1 στη δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης.

Το ερώτημα που τίθεται είναι ένα, σε μια χρονική περίοδο που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κριτική και απόδοση ευθυνών. Μπορεί ο Π.Ο.Ε. τη Κυριακή να κερδίσει την αδιάφορη Φήκη; Και αν μπορεί, έχει τη δυνατότητα για μεγάλο σκορ ώστε να υπερκαλύψει την διαφορά των τερμάτων σε πιθανή ισοβαθμία με τα Σέλλανα που υπερτερούν;

Ακόμη και αν τα Σέλλανα περάσουν "διά πυρός και σιδήρου" από την Κοζάνη, για παράδειγμα με σκορ 0-1, μπορεί ο Π.Ο.Ε. την ίδια ώρα να σκοράρει πάνω από τέσσερις φορές εντός έδρας στο γήπεδο της Ελασσόνας;

Σαφώς και μπορεί. Διότι ο μόνος αντίπαλος του Π.Ο.Ε. τη Κυριακή είναι ο κακός του εαυτός.

Αυτός που του δημιούργησε και φέτος τόσα σκαμπανεβάσματα το τελευταίο δίμηνο, που μια σίγουρη παραμονή στη κατηγορία, την μετέτρεψε σε ένα χιτσκοκικό φινάλε, που αναμένεται την Κυριακή να είναι ακατάλληλο για καρδιακούς.

Ο Π.Ο.Ε. δεν θα μπορεί την Κυριακή να έχει δίπλα του, τους οπαδούς και φιλάθλους του. O Covid-19 αποτελεί ακόμη ένα εμπόδιο στην γενικότερη κατάσταση.

Ακόμη όμως και "κρεμασμένοι" στις ταράτσες ζητούν παραμονή. Για την ιστορία, για τη φανέλα, για τον πρόεδρο που τα έδωσε όλα και δεν λείπει στην ομάδα, τίποτα.

Του Αντώνη Λιάνου
Εκδότη-δημοσιογράφου
Πρωην Προέδρου-Αντιπροέδρου Α΄ Π.Ο. Ελασσόνας

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.