Απαντηση μελων του ΑΣΟΚ στον Εκαθαριστη σχετικα με τις τρεχουσες εξελιξεις περι παραχωρησης της εκτασης του ΑΣΟΚ σε μεγαλο επιχειρηματικο ομιλο

Απαντηση μελων του ΑΣΟΚ στον Εκαθαριστη σχετικα με τις τρεχουσες εξελιξεις περι παραχωρησης της εκτασης του ΑΣΟΚ σε μεγαλο επιχειρηματικο ομιλο για κατασκευη ΦΒ Παρκου 213MW

Παρακολουθώντας τα έργα και ημέρες του κ. ΧΑΔΟΥΛΗ ΑΡΓΥΡΗ (οριζόμενος εκκαθαριστής στον συνεταιρισμό ΑΣΟΚ) απορούμε για την ένταση και τον ζήλο που παρουσιάζει κατά καιρούς "υπερασπιζόμενος" δήθεν τα συμφέροντα του συνεταιρισμού απέναντι σε αντίδικους όπως κατονομάζει τους 300 και παραπάνω συνεταιριστές που προσπαθούν εδώ και 4 χρόνια να καταλάβουν τι συμβαίνει με αυτόν τον άνθρωπο που ανέλαβε εκκαθαριστής.

Μια εκκαθάριση που σέρνεται σκόπιμα από τον ίδιο, που στοιχίζει πανάκριβα στους ιδιοκτήτες των χωραφιών και που δεν φαίνεται να παίρνει τέλος με δικιά του φυσικά ευθύνη.

Ο συγκεκριμένος κύριος μάλιστα το τελευταίο διάστημα απαντά δημόσια σε φήμες περί παραχώρησης της έκτασης του συνεταιρισμού σε μεγάλο επιχειρηματικό όμιλο (Απερίφραστα και Κατηγορηματικά!!!!!! όπως ο ίδιος δηλώνει πομπωδώς ότι δεν έχει καμία σχέση !!!!!!!!!) και προσπαθεί να βγάλει την ούρα του απέξω από τα λεγόμενα διαβλέποντας φυσικά το τι πρόκειται να επακολουθήσει μετά τις κινήσεις μελών του συνεταιρισμό όταν αντιλήφτηκαν περί τίνος επρόκειτο και τι παιχνίδια παίζονται πίσω από τις πλάτες τους.

Οι αλεπουδίσιες ανακοινώσεις του κ. ΧΑΔΟΥΛΗ δεν πείθουν κανέναν και η ένδειξη πανικού είναι καταφανής στις ανακοινώσεις του. Οι δε αναφορές του στην δικαιοσύνη και τα συναφή δεν απασχολούν κανέναν πάρα μόνο τον ίδιο ο οποίος μάλλον κάτι οσμίσεται.

Οι δε νομικοί και τεχνικοί του σύμβουλοι σύντομα θα του πουν ότι βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση για τα πεπραγμένα του στον συνεταιρισμό.

Όσο για τις απειλές και εκφοβισμούς περί όλων των υπηρεσιών και φορέων διανθισμένες με άλλες μεγαλοστομίες, του κυρίου εκκαθαριστή γνωρίζει πολύ καλά ότι μόνο οι εισαγγελικές αρχές θα έχουν δουλειά από εδώ και στο εξής.

Εμείς απλώς προτείνουμε τον κ.ΧΑΔΟΥΛΗ ΑΡΓΥΡΗ να διαβάσει καλά την έννοια της λέξης ΑΠΑΤΗ–ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ μέσα από νομικούς Όρους.....θα του χρειαστεί για την συνέχεια.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ 14/6/2021

ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.