Βραβεύσεις σε μαθητές του Γυμνασίου Δομένικου

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Ελασσόνας κ.Φρόσω Καρκαβανίδου-Σκρέτα, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Νίκο Γάτσα παρευρέθηκε την Πέμπτη 10 Ιουνίου στο Γυμνάσιο Δομενίκου, παρουσία του Προέδρου της Κοινότητας Δομενίκου κο Ψωμιάδη Στάθη και του Διευθυντή του Γυμνάσιου κο Κουκούλη Γεώργιο προκειμένου να πραγματοποιηθεί η απονομή των καθιερωμένων βραβείων.

Οι πρωτεύσαντες μαθητές βραβεύτηκαν από το Δήμο Ελασσόνας για την καλύτερη έκθεση με θέμα «Το Ολοκαύτωμα του Δομενίκου» και οι πρωτεύσαντες μαθητές των τάξεων του Γυμνασίου για την επίδοση τους κατά τη σχολική χρονιά 2019-2020 με τη δωρεά του Ν. Μπάμπαλη.

Η απονομή εξαιτίας της πανδημίας και του σεισμού στην περιοχή του Δήμου Ελασσόνας δεν κατέστη δυνατή να πραγματοποιηθεί στην καθιερωμένη ημερομηνία, παρόλο αυτά, λίγες μέρες πριν την λήξη της σχολικής χρονιάς, μιας χρονιάς ομολογουμένως πολύ δύσκολη για όλους τους μαθητές, η βράβευση αυτών των παιδιών πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα ιδιαίτερα φιλόξενο.

Η βράβευση αυτή έχει ως στόχο να αναδείξει την προσπάθεια, την ευγενή άμιλλα ανάμεσα στους μαθητές αλλά και την γνώση της τοπικής ιστορίας του Δομενίκου.

Μέσα από την απονομή επαίνων αναδεικνύεται η σημασία της ενθάρρυνσης και της επιβράβευσης όλων αυτών των μαθητών και επιπλέον, ο δημόσιος έπαινος των ικανών και άξιων είναι μέρος της ευθύνης που έχουμε ως κοινωνία απέναντι σε όλους τους νέους.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.