Στις σεισμόπληκτες περιοχές των δήμων Ελασσόνας και Τυρνάβου και ο Νίκος Παππάς

Επίσκεψη στις πληγείσες από τον μεγάλο σεισμό της 3ης Μαρτίου 2021 κοινότητες των Δήμων Λαρισαίων, Τυρνάβου και Ελασσόνας πραγματοποίησε την Παρασκευή 11 Ιουνίου ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος Παππάς.

Ο πρώην υπουργός είχε την ευκαιρία να δει από πρώτο χέρι την εξέλιξη της αποκατάστασης των ζημιών και να μιλήσει με τους σεισμόπληκτους και τις τοπικές αρχές, καθώς είχε βρεθεί στο σημείο της καταστροφής δύο μόλις μέρες μετά τους απανωτούς σεισμούς του περασμένου Μαρτίου.

Ο Νίκος Παππάς, επισκέφτηκε διαδοχικά τις Δημοτικές Κοινότητες Μάνδρας και Κουτσόχερου του Δήμου Λαρισαίων, Δαμασίου του Δήμου Τυρνάβου και Μεσοχωρίου του Δήμου Ελασσόνας, όπου ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο Νίκο Γάτσα και τον Αντιδήμαρχο, Δημήτρη Καρανίκα.

Τον Τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, συνόδευαν οι βουλευτές Λάρισας, Βασίλης Κόκκαλης και Άννα Βαγενά, ή Αναπληρώτρια Συντονίστρια της Νομαρχιακής Επιτροπής, Μαρία Λυροπούλου, τα μέλη της Ν.Ε., Γιώργος Κωσταρόπουλος, Γιάννης Καριπίδης, Χρήστος Παπαδημητρίου, Θωμάς Καραγιώργος, το μέλος της ΚΕΑ, Ζωή Ακριβούλη, ο δημοτικός σύμβουλος Λαρισαίων, Παναγιώτης Νταής και στελέχη των Οργανώσεων Μελών ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Τυρνάβου και Ελασσόνας.

 

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.