Ευαγγέλου “Αλλάζουμε”: Οι σεισμόπληκτοι άστεγοι είναι για τον κ. Γάτσα εκρεμμότητες

Όταν ένας αιρετός αναφέρεται σε σεισμόπληκτους κατοίκους που συνεχίζουν να ζουν τον δικό τους Γολγοθά ως εκρεμμότητες, τότε μπορεί να βγάλει και τα συμπεράσματα του γιατί μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί λύση στο πρόβλημα της στέγασης τους.

Για άλλη μια φορά θέσαμε ως παράταξη στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα της στέγασης όσων σεισμόπληκτων μέχρι αυτή την ώρα δεν τους έχουν παραχωρηθεί τροχόσπιτα ή κοντέινερ και η απάντηση του κ. Γάτσα, ήταν άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Παραδέχθηκε ότι φταίνε όλοι εκτός από την δημοτική αρχή η οποία δεν έχει φροντίσει μέχρι αυτή την ώρα να δώσει λύση σε συγκεκριμένες οικογένειες σε Μεσοχώρι, Μαγούλα και Αμούρι.

Φταίει λοιπόν η Πολιτική Προστασία, αυτοί που δεν συμπλήρωσαν σωστά τις λίστες, φταίει η κακή συνενόηση με τις τοπικές κοινότητες, αλλά η δημοτική αρχή δεν φταίει πουθενά.

Το θέμα είναι ότι  ακόμη και σήμερα κάποιες οικογένειες δεν έχουν στέγη και δεν έχουν γίνει ακόμη εργασίες για τα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης.

Αυτοί οι κάτοικοι λοιπόν, οι ταλαιπωρημένοι για τον κ. Γάτσα φαίνεται ότι είναι απλά εκρεμμότητες.

Άλλαξε τις κλειδαριές στην τοπική κοινότητα Λυκουδίου!!!

 Ο πρόεδροςτου Λυκουδίου,  κ. Λάζαρος Καραβαγγέλλης με έκπληξη διαπίστωσε πρόσφατα ότι με εντολή του Δημάρχου άλλαξε η κλειδαριά  και μάλιστα σε άγνωστο χρόνο χωρίς καμία ενημέρωση.

Όταν τυχαία συναντήθηκε με τον Δήμαρχο ενημερώθηκε ότι αλλάχθηκε η κλειδαριά, ότι φεύγει από το Κοινοτικό κατάστημα που παραχωρείται στον Πολιτιστικό  Σύλλογο του χωριού και μετακομίζει στο κτίριο του Λαογραφικού μουσείου. Μάλιστα αξίζει να  επισημάνουμε ότι το κτίριο της κοινότητας έχει κριθεί ακατάλληλο από το κλιμάκιο του Υπουργείου με έγγραφο που έχει κοινοποιηθεί και στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ελασσόνας .

Αλλά προφανώς για τον κ. Γάτσα το συγκεριμένο κτίριο είναι ακατάλληλο μόνο για τον εκλεγμένο πρόεδρο του Λυκουδίου ο οποίος εκδιώχθηκε για να στεγαστεί ένας πολιτιστικός σύλλογος.

Εμείς απευθυνόμενοι στον λαό της Ελασσόνας λέμε ότι αυτή η Δημοτική Αρχή είναι ακατάλληλη για τον τόπο μας και της αξίξει καλύτερη. 

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.