Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δρόμου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά την τέλεση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δρόμου, στα αγωνίσματα της ατο­μικής χρονομέτρησης & αντοχής, την Παρασκευή (18-06-2021), το Σάββατο (19-06- 2021) και την Κυριακή (20-06-2021)». ανακοίνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας:

Η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας αποβλέποντας στην εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων και την πρόληψη ατυχημάτων κατά τον χρόνο τέλεσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δρόμου, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (18-06-2021) στην Επαρχιακή Οδό Νίκαιας- Άγιοι Ανάργυροι-Άγιος Γεώργιος, το Σάββατο (19-06-2021), σε οδούς πόλης Λάρισας, στην Ε.Ο. Λάρισας-Τρικάλων, στην Επ. Οδό Δαμασίου-Κουτσόχερου και στην Επ. Οδός Τυρνάβου -Ελασσόνας και την Κυριακή (13-06-2021), σε οδούς πόλης Λάρισας, Ε.Ο. Λάρισας-Τρικάλων και στην Π Ε.Ο. Λάρισας-Κοζάνης, αποφάσισε τα εξής: 

α) Την Παρασκευή (18-06-2021) και ώρα 17:00 έως πέρατος- στην Επ. Οδό Νίκαιας-Αγιοι Α- νάργυροι-Άγιος Γεώργιος,, Νίκαια-Άγιοι Ανάργυροι-Αγιος Γεώργιος-τερματισμός Νίκαια, 
β) Το Σάββατο (19-06-2021) και ώρα 14:00 έωςπέρατος, σε οδούς της πόλης Λάρισας στην Ε.Ο. Λάρισας-Τρικάλων, στην Επ. Οδό Δαμασίου-Κουτσοχέρου και στην Επ. Οδό Τυρνάβου-Ελασσόνας, με ακολουθητέα διαδρομή, Πάρκο Αλκαζάρ, Γρ. Λαμπράκη. Κενταύρων, Πλατεία Εβραίων Μαρτύρων, Ανθίμου Γαζή, Ηρώων Πολυτεχνείου, Αθ. Λάγου, Ιωαννίνων, Ε.Ο. Λάρισας-Τρικάλων, δεξιά στην Επ. Οδό Δαμασίου-Κουτσοχέρου αριστερά στην Επ. Οδό Τυρνάβου-Ελασσόνας, τερματισμός Τύρναβος. 
γ) Την Κυριακή (20-06-2021) και ώρα 09:00 έως πέρατος, σε οδούς της πόλης Λάρισας στην Ε.Ο. Λάρισας-Τρικάλων και στην Ε.Ο: Λάρισας-Κόζάνης, με ακολουθητέα διαδρομή, Πάρκο Αλκαζάρ, Γρ. Λαμπράκη. Κενταύρων, Πλατεία Εβραίων Μαρτύρων, Ανθίμου Γαζή, Ηρώων Πολυτεχνείου, Αθ. Λάγου, Ιωαννίνων, Ε.Ο. Λάρισας-Τρικάλων, Π.Ε.Ο. Λάρισας-Κοζάνης, τερματισμός Λάρισα. 

 Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται, σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν από τους διοργανωτές.
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.