Ε. Λιακούλη: «Την Καρυά Ολύμπου ζωντάνεψε, η αγάπη των κατοίκων της !»

Στην διοργάνωση του 1ου  Ορεινού Αγώνα «KARYA OLYMPUS TRAIL 2021», που διεξήχθη στην Καρυά Ολύμπου, με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών απ’ όλη τη χώρα , παραβρέθηκε η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Ευαγγελία Λιακούλη , η οποία με δήλωσή της , επεσήμανε :

« Με πολύ κόπο, υπομονή και επιμονή, ο  Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Καρυωτών  «Ο Όλυμπος» , ο Πρόεδρος Νίκος Κατσίβελος  και οι κάτοικοι της Καρυάς Ολύμπου, με τη στήριξη του Δήμου Ελασσόνας, της Περιφέρειας και ευαισθητοποιημένων χορηγών, κατάφεραν να διοργανώσουν  ένα μοναδικό γεγονός στους  πρόποδες του Ολύμπου. Για πρώτη φορά , πρόσφεραν δύο μοναδικές διαδρομές απόστασης 25 km και 8,5 km, για επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές ορεινού δρόμου και προσέλκυσαν το ενδιαφέρον περισσοτέρων από 250 αθλητών από την περιοχή μας , αλλά και όλη τη χώρα . 

Ήρθα με μεγάλη χαρά για να στηρίξω και να συγχαρώ τους Ανθρώπους μας που τόσο παλεύουν για τον τόπο μας . Ήρθα να στηρίξω όλους τους εθελοντές, που με το μεράκι τους και την προσωπική δουλειά τους, κατάφεραν την άψογη διοργάνωση των αγώνων. Είδα την αγάπη και την άσβεστη φλόγα για το χωριό τους και μοιράστηκα τον κοινό πόθο να ξαναδούμε τα χωριά μας ζωντανά, τα παιδιά μας να νοιάζονται ξανά, τον τόπο μας να αναγεννιέται και πάλι. Στους πρόποδες του μαγικού Ολύμπου, του απαράμιλλου κάλλους και μοναδικής ομορφιάς, φιλοξενήθηκαν σήμερα Άνθρωποι από όλες τις γωνιές της Ελλάδας.  

Με την ευκαιρία αυτή, επιβεβαίωσα για άλλη μια φορά τη σταθερή μου θέση, ότι η ανάπτυξη του Ολύμπου, στην αγροδιατροφική, περιβαλλοντική και τουριστική του διάσταση, είναι η αιχμή της ανάπτυξης συνολικά του νομού. Με ένα συγκροτημένο σχέδιο , μαζί με την Πιερία, η Ελασσόνα, η Καρυά και ο Όλυμπος μπορούν να κατακτήσουν την ψηλότερη κορφή της ανάπτυξης. Μπράβο στους κατοίκους της Καρυάς, που μας έδωσαν παράδειγμα μίμησης και εφαλτήριο σκέψης »

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.