Μήνυμα Μητροπολίτη Ελασσόνας προς τους μαθητές ενόψει των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Σε μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ελασσώνος κκ. Χαρίτωνα για τους μαθητές και τις μαθήτριες ενόψει των Πανελληνίων Εξετάσεων επισημαίνονται τα εξής:

Με πολύ χαρά  απευθύνομαι προς όλους εσάς, τις μαθήτριες και τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου των Σχολείων της Επαρχίας μας, οι οποίοι διαγωνίζεσθε προκειμένου να διεκδικήσετε την γνώση και την πρόοδο.

Μέσα στις ασφυκτικές συνθήκες της πανδημίας, αλλά και του σεισμού που δοκίμασε την Επαρχία μας, καλείστε να κάνετε την μεγάλη υπέρβαση, να παλέψετε με ψυχραιμία, με σύνεση και αυτοσυγκέντρωση τα εξεταζόμενα θέματα των Πανελλαδικών.  Είναι πια κοινά αποδεκτό, ότι δεν αρκούν απλά οι γνώσεις ή η κάλυψη της ύλης, αλλά η δύναμη της καρδιάς, η αυτοσυγκράτηση και η καλή αγωνία, τα οποία θα οδηγήσουν στην επιτυχή έκβαση του αγώνα σας!

Σ’ αυτές τις απαιτητικές ώρες των εξετάσεων σας να μνημονεύετε την αγάπη του Θεού. Να ζητείτε το έλεός Του. Και να θυμάστε ότι σας συνοδεύουν οι ευχές μου και οι ευχές των γονιών σας, που μοιράζονται την αγωνία σας.

Από καρδιάς και με πατρική αγάπη εύχομαι: Καλή Επιτυχία. Ο Θεός να σας ενισχύει, να σας ευλογεί και να δικαιώσει τους κόπους σας. Και σύντομα να χαρούμε με τις επιτυχίες σας. 

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

† Ο ΕΛΑΣΣΩΝΟΣ ΧΑΡΙΤΩΝ


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.