Νέος προϊστάμενος στη ΔΔΕ ο Ελασσονίτης Νίκος Ζέρβας

Με ψήφους 5 έναντι 2 το διευρυμένο ΠΥΣΔΕ Λάρισας ενέκρινε την τοποθέτηση του εκπαιδευτικού Νίκου Ζέρβα στη θέση του προϊσταμένου εκπαιδευτικών θεμάτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας στη θέση της παραιτηθείσας κ. Χρ. Ηλιάδη.

Ο μαθηματικός Νίκος Ζέρβας αναλαμβάνει καθήκοντα μέσα στην εβδομάδα και αξίζει να αναφερθεί ότι έχει μακρά διοικητική εμπειρία και συμμετοχή σε φορείς.


Την περίοδο 2015-2017 ήταν διευθυντής Γυμνασίου και Λ.Τ. Κρανέας Ελασσόνας Λάρισας, ενώ υπήρξε πρόεδρος του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Εκπαιδευτικών Ν. Λάρισας. 

 Ο Νίκος Ζέρβας αποφοίτησε από το Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του μεταπτυχιακού διπλώματος «Msc Διοίκηση και Διαχείριση Έργων και Προγραμμάτων» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Σήμερα, είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στη Σχολή Διοίκησης Οικονομίας. Με πολυετή εμπειρία στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα εκπαίδευσης, υλοποίησε ευρωπαϊκά προγράμματα όπως e-twinningschool, Erasmus, Leonardo. 

 Επιπρόσθετα, ήταν μέλος του Δ.Σ. του παραρτήματος Λάρισας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, της Συντακτικής ομάδας, αρθρογράφος στο επιστημονικό περιοδικό ‘ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ Β’ της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και Πρόεδρος του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Εκπαιδευτικών Ν. Λάρισας. 

Συμμετείχε επί σειρά ετών ως βαθμολογητής γραπτών Πανελλαδικών εξετάσεων στο Βαθμολογικό κέντρο Λάρισας, ως εισηγητής σε πανελλήνια συνέδρια της Ε.Μ.Ε αλλά και σε πλήθος σεμιναρίων, ημερίδων σχετικά με τα μαθηματικά και τη διδακτική τους. 

 Η προετοιμασία μαθητών για τους διαγωνισμούς της Ε.Μ.Ε, η συνδιαχείριση της ομάδας ‘ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΠΑΡΕΑ’ και το βιβλίο του «Μαθηματικά για Διαγωνισμούς Δημοτικού» έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή του έως τώρα.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.