Όλυμπος-Φράγμα Αγιονερίου-Παράκαμψη Ελασσόνας στη σύσκεψη ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και Περιφερειακών συμβούλων

 Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του κόμματος, ανάμεσα στην Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ελασσόνας, παρουσία του Γραμματέα Νίκου Μπίκια και μελών του συντονιστικού οργάνου και των Περιφερειακών Συμβούλων της παράταξης "Θεσσαλία στην καρδιά μας" και ταυτόχρονα μελών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Λάρισας, Δέσποινας Αράπκουλε και Πέτρου Τσακνάκη αντίστοιχα. Στην ενημέρωση και λίγο πριν την συνάντηση με τον Δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Γάτσα στο δημαρχείο της πόλης, για ζητήματα που άπτονται της Περιφέρειας, η Οργάνωση κατέθεσε τις δικές της προτάσεις:

-Εξέλιξη της πρότασης Τσιρώνη-Έγκριση και Υπογραφή των Προεδρικών Διαταγμάτων για την Ζωνοποίηση του Ολύμπου. Εκκρεμεί η επικείμενη επικαιροποίηση των Σχεδίων των Περιβαλλοντικών Όρων από το Υπουργείο μετά από απαίτηση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

-Άμεση έναρξη εργασιών στο Φράγμα Αγιονερίου. Όλοι οι λόγοι που προβάλλονται, θεωρούμε ότι είναι προφάσεις και ζητάμε να ενταχθεί στο Πρόγραμμα των Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφερείας.

-Πραγματοποίηση ενός ζωτικού για την Ελασσόνα έργου, όπως είναι η Παράκαμψη της πόλης, στον οδικό άξονα Λαρίσης-Κοζάνης.

-Αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσίων του Κέντρου Υγείας Ελασσόνας, όσον αφορά την παροχή νέων ιατρικών ειδικοτήτων και μεγαλύτερη κάλυψη παρακλινικών και ιατρικών εξετάσεων.

-Ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της αρχαίας Περραιβικής Τριπολίτιδας και εκτέλεση αρχαιολογικών εργασιών στην περιοχή

 

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.