Συνάντηση όλων των σωματείων της Γ' Εθνικής στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Με πρωτοβουλία του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων Ημαθίας, καλούνται τα ογδόντα έξι (86) ποδοσφαιρικά σωματεία που θα αγωνιστούν κατά την επόμενη περίοδο 2021-2022 στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας, σε αρχική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουλίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 8:00 το απόγευμα, στο χώρο εκδηλώσεων «Αλεξάνδρειο Μέλαθρο», στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας (1ο χλμ Π. Ε. Ο Αλεξάνδρειας - Θεσσαλονίκης).

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας, μέσω του προέδρου Δημήτρη Παπαδόπουλου προσκάλεσε, τα ογδόντα έξι (86) ποδοσφαιρικά σωματεία που θα αγωνιστούν κατά την επόμενη περίοδο 2021-2022 στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, σε αρχική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουλίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 8:00 το απόγευμα, στο χώρο εκδηλώσεων «Αλεξάνδρειο Μέλαθρο» στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας (1ο χλμ Π. Ε. Αλεξάνδρειας – Θεσσαλονίκης), με τα παρακάτω θέματα συζήτησης:

1) Γνωριμία εκπροσώπων ομάδων - Εισήγηση.
2) Προτάσεις για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος.
3) Εκλογή συντονιστικής επιτροπής για όλα τα θέματα (προβλήματα) που αφορούν τη Γ' Εθνική Κατηγορία.
4) Άμεση διεκδίκηση οικονομικής ενίσχυσης (κάλυψης των λειτουργικών εξόδων) από την Πολιτεία.
5) Τοποθετήσεις - απόψεις - διάφορα θέματα προς συζήτηση.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σε υπαίθριο χώρο, τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων για την προστασία από την πανδημία του κορονοϊού. Η παρουσία όλων των ποδοσφαιρικών ομάδων, με τους εκπροσώπους τους που θα έχουν ανεξαιρέτως δικαίωμα λόγου και ψήφου, κρίνεται αναγκαία και επιβεβλημένη ενόψει της γενικής συνέλευσης της ΕΠΟ που θα αποφασίσει τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος και θα καθορίσει την ύπαρξη, τη βιωσιμότητα και το μέλλον των ομάδων μας. Κατανοώντας απόλυτα τις δυσκολίες μετακίνησης, τα σωματεία μπορούν να συμμετέχουν και εξ αποστάσεως (τηλεφωνικά ή με κάθε άλλο πρόσφορο μέσο) στη συνάντηση. Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των σωματείων που θα παραστούν δια ζώσης να. το δηλώσουν εγκαίρως στον υπεύθυνο Δημήτρη Παπαδόπουλο (6932332757)».

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.