Γιάννης Ζαρλαδάνης: Πρέπει να δοθεί άμεσα λύση στον δρόμο που ενώνει το Μεσοχώρι με το Βλαχογιάννι

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος του Μεσοχωρίου Γιάννης Ζαρλαδάνης απευθύνει  έκκληση στους αρμοδίους να δοθεί άμεσα λύση στο δρόμο που συνδέει το Μεσοχώρι με το Βλαχογιάννι και να προχωρήσει η δημιουργία του περιφερειακού.

Όπως αναφέρει είναι αρκετά επικίνδυνο μεγάλα φορτηγά να διέρχονται από τους στενούς δρόμους του χωριού.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Sos!!!!!!!!

Φωνάζω πολύ καιρό ως Πρόεδρος  της κοινότητας  ΜΕΣΟΧΩΡΙΟΥ για το μεγάλο πρόβλημα  που παρουσιάζεται   μετά τη δημιουργία  της ράμπας στο ποτάμι ώσπου να λυθεί το πρόβλημα με την  κατασκευή   της νέας γέφυρας

Όλη η κίνηση προς Βλαχογιάννη  και για όλα τα χωριά απέναντι  γίνεται  μέσα από τους δρόμους του χωριού  χωρίς να υπάρχει σχέδιο και κάποιος κανονισμός απ το υπουργείο  Μεταφορών πως και που για την κυκλοφορία  των  οχημάτων.

Φοβάμαι εκτός τα πολύ μεγάλα αυτοκίνητα  φορτηγά συρόμενα  που κουβαλάνε  ζωοτροφές  μπάλες άχυρο και  λίγο  αργότερα  ενσιρώματα   πως  είναι πολύ δύσκολη η διέλευση  τους  λόγους στενότητας των δρόμων.

Με φοβίζει ποιο πολύ η ασυνειδησία  κάποιον οδηγών ΙΧ  που τρέχουν υπερβολικά  μέσα το χωριό και ενώ υπάρχουν πολλά παιδάκια  με ποδήλατα και φοβάμαι τα χειρότερα.

Πριν λίγες μέρες μεγάλο φορτηγό  με ζώα έπιασε το καλώδιο της κολώνας του ΟΤΕ  έκοψε το καλώδιο γκρέμισε την κολώνα και παραλίγο να είχαμε σοβαρό τραυματισμό δεκαπεντάχρονου

Κάνω έκκληση σε  Δήμο Ελασσόνας  και Περιφέρεια  Θεσσαλίας  κι αφού υπάρχει κοινοτικός  μεγάλος δρόμος 12 μέτρα πλάτος  τον  οποίο και χαρακτηρίσαμε με σημάδια με μηχανικό τοπογράφο  περιφερειακά απ την κάτω  πλευρά  του χωριού  και μπορεί  να δοθεί η καλύτερη  λύση  να συντομεύσει η όλη διαδικασία   και να  προχωρήσει η δημιουργία  του περιφερειακού».

Με εκτίμηση  Ο Πρόεδρος  της Κοινότητας  ΜΕΣΟΧΩΡΙΟΥ

κ ΖΑΡΛΑΔΑΝΗΣ  ΙΩΆΝΝΗΣ.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.