Νίκος Φώλλας: Στόχος του Οικονόμου Τσαριτσάνης η επάνοδος στη Γ’ Εθνική

Ξεκίνησε η νέα σεζόν για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, καθώς τη Δευτέρα 26 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και στις δηλώσεις του, ο προπονητής της ομάδας Νίκος Φώλλας, δεν έκρυψε πως στόχος του Οικονόμου Τσαριτσάνης είναι η επάνοδος στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία. Εύχομαι όπως ξεκινάμε να ολοκληρωθεί και η χρονιά και να μην τραβήξουμε την περσινή ταλαιπωρία με την πανδημία που μας πήγε πάρα πολύ πίσω.

Φέτος η ομάδας μας, μετά από πάρα πολλά χρόνια, θα αγωνίζεται στην μεγάλη τοπική κατηγορία της Λάρισας και οφείλουμε να προσαρμοστούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στις νέες συνθήκες.

Έχει γίνει σωστός προγραμματισμός μαζί με τη διοίκηση και δίνουμε πολύ μεγάλη έμφαση σε παιδιά από την ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας και σε παιδιά από την Ακαδημία του Οικονόμου.

Θα κάνουμε ένα κράμα έμπειρων και νέων παικτών στην ομάδα και με κάποιες προσθήκες που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες θεωρώ ότι η ομάδα της Τσαριτσάνης είναι αναγκασμένη να πρωταγωνιστήσει και θα κατορθώσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας που είναι η επάνοδος στη Γ’ Εθνική».

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.