Δημοσκόπηση GPO: Επικράτηση Αγοραστού στη Θεσσαλία – Στα ίδια οι βουλευτές

 Υψηλά είναι τα ποσοστά της αναγνώρισης του έργου και για τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό με το 71,1% να δηλώνει αρκετά ή πολύ ικανοποιημένο από το έργο της Περιφέρειας Θεσσαλίας και μόλις το 27.3% να η δηλώνει λίγο ή καθόλου ικανοποιημένο. Η παραγωγή έργων υποδομής είναι το δυνατό σημείο της περιφέρειας με 70,7% θετικές γνώμες και μόλις 27,3% αρνητικές, ενώ στις λιγότερο αποδεκτές δράσεις είναι η απορρόφηση του ΕΣΠΑ με 46% θετικές γνώμες.

Πάνω από 10% η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ στο ν. Λάρισας

Σε ό,τι αφορά στο κεντρικό πολιτικό σκηνικό η διαφορά στην πρόθεση ψήφου, σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας ανάμεσα σε Ν.Δ. και Σύριζα είναι στο 10,6% ενώ παρουσιάζεται και η δημοτικότητα των υποψηφίων βουλευτών των δύο κομμάτων στις τελευταίες εκλογές.

Στα ίδια οι βουλευτές

Τέλος με βάση τη δημοσκόπηση σ’ ότι αφορά την απήχηση των υποψήφιων βουλευτών στις τελευταίες εκλογές του 2019 φαίνεται πως η κατάσταση στις εκλόγιμες θέσεις δεν έχει μεταβληθεί. Σημειώνεται πάντως πως στο ερωτηματολόγιο υπάρχουν πρόσωπα που είτε δεν θα περιλαμβάνονται στα ψηφοδέλτια, είτε δεν περιλαμβάνονταν ονόματα που φαίνεται να συζητούν για συμμετοχή του ως υποψήφιοι στις επόμενες εθνικές εκλογές, όποτε αυτές και εάν γίνουν.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.