Ο κ. Γάτσας απών από τα προβλήματα του Δήμου Ελασσόνας - Δεν ακούει ούτε τις κραυγές των προέδρων στα σεισμόπληκτα χωριά

«Δεν ακούει ούτε τις κραυγές των προέδρων στα σεισμόπληκτα χωριά», αναφέρει για τον δήμαρχο Ελασσόνας, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και πρώην δήμαρχος στον δήμο Ελασσόνας, κ. Νίκος Ευαγγέλου. 

 Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

Η παράταξη «Αλλά-ζουμε» του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσεις Νίκου Ευαγγέλου  

Σε επιστολή της Από τις αρχές Ιουλίου είχαμε επισημάνει, μετά από επίσκεψη που πραγματοποιήσαμε στα σεισμόπληκτα χωριά του Δήμου Ελασσόνας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των περιοχών αυτών.

Μάλιστα ιδιαίτερα είχαμε επισημάνει το πρόβλημα που υπάρχει στο Μεσοχώρι καθώς η παράταξή μας έγινε δέκτης έντονων παραπόνων από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας καθώς  ζητούν από την δημοτική αρχή εδώ και μήνες να οριοθετήσει το δρόμο και να παρακάμπτεται σε απόσταση 500 από τον υπάρχοντα, προκειμένου να μην περνούν από τον οικισμό βαρέα οχήματα, γιατί υπάρχουν έντονοι φόβοι ότι θα προκληθούν ατυχήματα.

Μετά από αρκετές ημέρες διαπιστώνουμε ότι η δημοτική αρχή έχει για άλλη μια φορά κλειστά τα αυτιά της και το μόνο που παράγει είναι δημόσιες σχέσεις.

 Την επικίνδυνη κατάσταση που επικρατεί στο σεισμόπληκτο Μεσοχώρι Ελασσόνας, επισημαίνει με ανάρτησή του  πρόεδρος της κοινότητας κ. Γιάννης Ζαρλαδάνης, εξηγώντας ότι μετά τη δημιουργία της ράμπας στο ποτάμι ώσπου να λυθεί το πρόβλημα με την κατασκευή της νέας γέφυρας, όλα τα βαριά οχήματα και όχι μόνο, περνούν μέσα από το Μεσοχώρι.Οι δρόμοι είναι στενοί και τα παιδιά παίζουν ανέμελα με κίνδυνο ατυχήματος, καθώς ορισμένοι οδηγοί, όπως υπογραμμίζει τρέχουν ανεξέλεγκτα.

Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικό περιστατικό με φορτηγό να κόβει καλώδιο κολώνας, να την γκρεμίζει και αυτή παραλίγο να πέσει πάνω σε διερχόμενο 15χρονο παιδί.

Ο κ. Ζουρλαδάνης εκπέμπει S.O.S. σε δήμο Ελασσόνας και περιφέρεια Θεσσαλίας προκειμένου να δοθεί μια καλύτερη λύση.

Διαβάζοντας την ανάρτηση του προέδρου της τοπικής κοινότητας αναρρωτιέμαι πραγματικά αν θα πρέπει πρώτα να συμβεί το κακό και μετά να κινητοποιηθεί ο κ. Γάτσας.

Τότε όμως θα είναι αργά και δεν θα μπορεί κανείς να μιλήσει για την “κακιά στιγμή.”


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.