Ο Θανάσης Δρυστέλλας από το Δρυμό Ελασσόνας βρήκε τα 2.500 ευρώ και τα παρέδωσε στην Αστυνομία – Βιοπαλαιστής ο ιδιοκτήτης

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 6.30 σήμερα το πρωί της Πέμπτης στη Λάρισα και συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Ηρ. Πολυτεχνείου και Βόλου. Ο δημοτικός σύμβουλος Λάρισας Θανάσης Δρυστέλλας διερχόμενος με το αυτοκίνητό του από το σημείο είδε το πορτοφόλι (όπως αποδείχθηκε μετά ήταν θήκη καπνού) και αμέσως κατέβηκε για να δει τι συνέβη.

Όντως διαπιστώνει ότι μέσα στην θήκη εκτός από τον καπνό υπήρχαν 2.500 ευρώ και κανένα έγγραφο που να αποδεικνύει ποιος είναι ο ιδιοκτήτης. Η πρώτη του σκέψη όπως ο ίδιος περιγράφει ήυαν να καλέσει την αστυνομία, όπως και έπραξε. Οι αστυνομικοί του συνέστησαν να το παραδώσει ο ίδιος στο αστυνομικό τμήμα, όπως έγινε, όμως προηγουμένως απευθύνθηκε σε γνωστό cafe, έξω από το οποίο βρέθηκαν τα χρήματα, έτσι ώστε αν εμφανιστεί ο ιδιοκτήτης να επικοινωνήσει άμεσα με την αστυνομία όπου θα έχουν παραδοθεί ήδη τα χρήματα.

Όντως ο ιδιοκτήτης των χρημάτων εμφανίστηκε στο cafe ψάχνοντας την θήκη με τα χρήματα και όταν ενημερώθηκε από τους εργαζόμενους της καφετέριας ότι βρέθηκαν τα λεφτά, πήγε ο ίδιος στην αστυνομία. Όταν ο κ. Δρυστέλλας έφτασε εκεί και ο ίδιος, τον περίμενε ήδη ο ιδιοκτήτης ο οποίος τον ευχαρίστησε θερμά για την πράξη του. Πρόκειται για έναν ηλεκτρολόγο που προόριζε τα χρήματα για να πληρώσει κάποιες υποχρεώσεις του και προηγουμένως είχε σταματήσει για να πάρει έναν καφέ, όταν και απώλεσε την θήκη του καπνού με τα μετρητά.

Ο κ. Δρυστέλλας δήλωσε: “Έκανα φυσικά το αυτονόητο. Δεν σκέφτηκα τίποτα άλλο παρά να παραδώσω τα χρήματα. Ειλικρινά νιώθω πολύ μεγάλη ικανοποίηση που μπόρεσα να βρω το χαμένο πορτοφόλι και να το παραδώσω στην αστυνομία για να μπορέσει να το βρει ο ιδιοκτήτης του με τη σειρά του. Ένας βιοπαλαιστής που έπρεπε με αυτά του τα χρήματα να πληρώσει τις υποχρεώσεις του. Χάρηκα με την χαρά του…”.

Πηγή: onlarissa.gr

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.