Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά στην περιοχή της Ελασσόνας

Σε πέντε συλλήψεις, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, προχώρησαν το βράδυ της Πέμπτης αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Λάρισας στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας.

Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης (22-07-2021) στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, δύο ημεδαποί, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες αποξηραμένης κάνναβης και MDMA, τέσσερα χάρτινα τεμάχια εμποτισμένα με τη ναρκωτική ουσία L.S.D. και ένας μεταλλικός τρίφτης κάνναβης.  

Επίσης το ίδιο βράδυ, συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, και πάλι από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, τρεις ημεδαποί, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με αποξηραμένη κάνναβη, συνολικού βάρους -3,3- γραμμαρίων και ένας αναδιπλούμενος σουγιάς.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.