Συνάντηση του Δημάρχου Ελασσόνας με τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Λάρισας

Συνάντηση με το Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Λάρισας Πύραρχο  Σάββα Τσολάκη, είχε στη Λάρισα ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, με θέμα την πολιτική προστασία και το συντονισμό των ενεργειών λόγω έκτακτης ανάγκης που μπορεί να προκύψει από τον καύσωνα που πλήττει όλη τη χώρα και την επικράτηση των υψηλών θερμοκρασιών. Λόγω του υψηλού κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς έγινε εκτενής αναφορά στα θέματα που άπτονται της συνεργασίας του δήμου Ελασσόνας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ο δήμαρχος αφού ευχαρίστησε το διοικητή της Πυροσβεστικής, εξήρε το έργο των πυροσβεστών λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι προασπίζουν την ανθρώπινη ζωή, τις περιουσίες καθώς και το περιβάλλον, αντιμετωπίζοντας με επιτυχία δύσκολα ή έκτακτα περιστατικά υπερβάλλοντας εαυτόν.

«Η διαρκής συνεργασία υπηρεσιών και όλων των εμπλεκόμενων φορέων σε κάθε έκτακτη περίπτωση» συμπλήρωσε ο κ. Γάτσας «δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα και αποτρέπει τα χειρότερα, καθώς όλοι είναι σε ετοιμότητα, ώστε να ανταποκριθούν στις έκτακτες περιπτώσεις με όλα τα μέσα και πόρους που διαθέτουν».

Με τη σειρά του ο Διοικητής κ. Τσολάκης ευχαρίστησε τον δήμαρχο για το υψηλό επίπεδο στο οποίο βρίσκεται η Πολιτική Προστασία στο δήμο Ελασσόνας και επισήμανε την καθοριστική συμβολή στην ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων όπου χρειάζεται, με μηχανήματα έργου, όπως το συμβάν με την πυρκαγιά προ ολίγων ημερών στο Αγιονέρι. 

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.