Συνάντηση Γάτσα – Ζαχαριάδη στο Δημαρχείο Ελασσόνας

Συνάντηση με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και τομεάρχη Εσωτερικών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος κ. Κώστα Ζαχαριάδη είχε το απόγευμα της Δευτέρας στο δημαρχείο της Ελασσόνας, ο δήμαρχος Νίκος Γάτσας.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν οι εξελίξεις στο χώρο της Αυτοδιοίκησης, ενώ ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Ζαχαριάδη για θέματα που αφορούν στο Δήμο Ελασσόνας με τη συζήτηση να επικεντρώνεται κυρίως στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που άφησαν οι δύο μεγάλοι σεισμοί του Μαρτίου στην περιοχή της Ελασσόνας.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο δήμαρχος του πρόσφερε ως αναμνηστικό δώρο το σύμβολο της πόλης και ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Καρανίκας ένα λεύκωμα με αξιοθέατα της περιοχής. 

Ο Κώστας Ζαχαριάδης έδειξε ιδιαίτερα συγκινημένος από τα δύο δώρα και δήλωσε πως σίγουρα θα βρίσκονται σε νέα περίοπτη θέση στο γραφείο του. 

Να υπενθυμίσουμε ότι η μητέρα του Κώστα Ζαχαριάδη κατάγεται από το Λιβάδι Ελασσόνας. 

 Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο συντονιστής γραμματέας της Ν.Ε. Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βασίλης Ζωγράφος οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Ελασσόνας, Δημήτρης Καρανίκας, Διονύσης Κουρομπίνας και Γιάννης Νάνος, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Καριπίδης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ελασσόνας Ιπποκράτης Τζουμακλής και ο Συντονιστής-Γραμματέας Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ Ελασσόνας Νίκος Μπίκιας.

Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.