Θανάσης Παιδής: Η αλήθεια για την Άκρη μέσα από πράξεις και γεγονότα

Απάντηση στον αντιδήμαρχο Ελασσόνας Γιάννη Δραγατσίκη στην τοποθέτηση του σχετικά την επίλυση του προβλήματος των τηλεπικοινωνιών στην Άκρη Ελασσόνας μέσω δήλωσης του στο σταθμό μας, δίνει ο περιφερειακός σύμβουλος Λάρισας Θανάσης Παιδής στην οποία αναφέρει:

"Τον Αύγουστο του 2019 βρέθηκα στο χωριό Άκρη για τους Πανελλήνιους Αγώνες Ποδηλασίας όπου διαπιστώσαμε παντελή έλλειψη τηλεπικοινωνίας. Θέσαμε τον προβληματισμό μας στους κατοίκους. Στο πλαίσιο της συνάντησης μας μου επέδωσαν παλαιότερη απόφαση της Κοινότητας καθώς και υπογραφές των κατοίκων, μέσω των οποίων επιζητούσαν την επίλυση του προβλήματος. 

Αμέσως, την επόμενη μέρα, πραγματοποιήσαμε αλλεπάλληλες συνεννοήσεις με κορυφαία στελέχη της Cosmote, οι οποίοι έδειξαν άμεσα το ενδιαφέρον τους και ξεκίνησαν διαδικασίες για την εγκατάσταση   της κεραίας.   

Μετά από συνεχείς  παρεμβάσεις  και  τηλεφωνικές επικοινωνίες , με τον πρόεδρο του χωριού Στέφανο Τσιανάκα ,  με στελέχη της  Cosmote, όπως επίσης με τοπογράφους, εργολάβους ,  δασαρχείο , ΔΕΔΔΗΕ  και λοιπούς εμπλεκόμενους ολοκληρώθηκε η αδειοδοτική  διαδικασία και έχει αρχίσει διαδικασία εγκατάστασης της  κεραίας.

Συγκεκριμένα : 

18-08-2019 : Βρεθήκαμε στην Άκρη όπου οι κάτοικοι μας γνωστοποίησαν το πρόβλημα και το αίτημα τους με υπογραφές   τo όποιο τις επόμενες μέρες το γνωστοποιήσαμε στα κορυφαία στελέχη των εταιρειών  κινητής τηλεφωνίας  


12-09-2019 : Υπήρχε η θετική ανταπόκριση από τα στελέχη της Cosmote

 


 29-10-2019 : Συνάντηση με τον πρόεδρο κύριο  Τσιανάκα για  για την τοποθέτηση της κεραίας καθώς και ο συντονισμός  με  τον αρμόδιους  που επρόκειτο να κάνουν την αυτοψία στο χωριό  Άκρη  κάτι που έγινε τις επόμενες μέρες .

10-05-2021 : Συνάντηση με τον Διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ Λάρισας  κ. Αλέξανδρο Δήμου  όπου μεταξύ τον άλλων θέσαμε και το θέμα της ολοκλήρωσης της μελέτης  ηλεκτροδότησης του σταθμού κινητής  τηλεφωνίας  και ο οποίος όπως και ο Προϊστάμενος Ελασσόνας  κ. Μητράκας ενήργησαν  άμεσα .

Θα πρέπει να τονίσουμε  για άλλη μια φορά το μεγάλο ενδιαφέρον του Προέδρου της Ακρης κ. Τσιανάκα Στέφανου με τον οποίο επικοινωνούσαμε τακτικότατα  και του οποίου του αξίζουν συγχαρητήρια για όλες του τις ενέργειες  καθώς και σε όλα τα στελέχη της Cosmote για την θετική τους ανταπόκριση από την πρώτη στιγμή .

Άλλωστε οι κάτοικοι  της ορεινής Ακρης  γνωρίζουν την ΑΛΗΘΕΙΑ  από την πρώτη  στιγμή 

Δείτε το σχετικό link  .

https://www.eleftheria.gr/%CE%BB%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B1/item/239959.html

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.