Πρόσκληση σε συστράτευση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΟ Ελασσόνας

Με αυτή μας την πρόσκληση, που απευθύνουμε σε όλους τους κατοίκους της επαρχίας μας, καθώς και σε όλους τους φίλους, επιχειρηματίες και ιδιώτες, όπου και να βρίσκονται, ο πρόεδρος Άλκης Χατζηβασίλης και το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας, καλούν καθένα ξεχωριστά στο ξεκίνημα της νέας αθλητικής χρονιάς να σταθούν δίπλα στην ομάδα μας, οικονομικά και ηθικά με κάθε τρόπο.

Η ομάδα μας πλέον αγωνίζεται πλέον στη Γ’ Εθνική κατηγορία και στόχος μας είναι να παραμείνουμε σε αυτή την κατηγορία με θετικές προοπτικές.

Η συμμετοχή στην κατηγορία αυτή κοστίζει τα υπερδιπλάσια χρήματα και η χρηματοδότηση της ομάδας μας γίνεται μόνο με χρήματα των μελών του ΔΣ, τις εισπράξεις από τα εισιτήρια, από την οικονομική ενίσχυση των χορηγών μας, την πώληση καρτών διαρκείας και με διάφορες άλλες ενέργειες.

Σας καλούμε λοιπόν στο γήπεδο, ενισχύοντας οικονομικά και ηθικά στους αγώνες την ομάδα μας, αγοράζοντας κάρτες διαρκείας, πλαισιώνοντας τις τάξεις των χορηγών, καθώς επίσης εγγραφόμενοι μέλη του σωματείου μας.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι η οικονομική διαχείριση του σωματείου μας είναι διαφανής και σύμφωνα με τους νόμους και όλα τα χρήματα των συμπολιτών μας, μέχρι το τελευταίο ευρώ, δαπανώνται για τους σκοπούς της ομάδας και μόνο.

Επίσης καλούμε τους συμπολίτες μας γονείς παιδιών κάθε ηλικίας, να εγγράψετε τα παιδιά σας, στα Τμήματα Υποδομής του σωματείου μας, όπου με την καθοδήγηση γυμναστών και προπονητών διδάσκονται ποδόσφαιρο, ομαδικό πνεύμα και διαμορφώνουν υγειές σώμα και πνεύμα. Σας διαβεβαιώνουμε δε, ότι όλα αυτά γίνονται σε περιβάλλον συνεχούς επίβλεψης και μέγιστης ασφάλειας.

Περιμένουμε τη μαζική ανταπόκρισή σας στο κάλεσμα μας αυτό.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Ο πρόεδρος και το ΔΣ του ΠΟ Ελασσόνας

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.