Τον καθιερωμένο αγιασμό πραγματοποίησε ο ΠΟ Ελασσόνας

Τον καθιερωμένο αγιασμό για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά πραγματοποίησε η ομάδα του Π.Ο.Ελασσόνας το απόγευμα της Παρασκευής 17 Σεπτεμβρίου.

Τον Αγιασμό τέλεσαν ο πρωτοπρεσβύτερος π. Αλέξανδρος Ρουμπιές και ο πρωτοπρεσβύτερος π. Χρήστος Γεροφάκας.

Στην τελετή παραβρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές οι προπονητές και η διοίκηση της ομάδας, ενώ τον Δήμο Ελασσόνας εκπροσώπησε η αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΠ κ. Έλενα Ταζέ.

Αμέσως μετά την τελετή, ο πρωτοπρεσβύτερος π. Αλέξανδρος Ρουμπιές απευθυνόμενος στους παραβρισκόμενους ανέφερε τα εξής: «Ο Τριαδικός Θεός, ο Άγιος Σπυρίδωνας, ο Άγιος Δημήτριος και ο Άγιος Νέστωρας, να σας χαρίζει πάνω απ όλα, στις δύσκολες αυτές εποχές, υγεία. Και αυτή την υγεία να την διαφυλάξετε για τον εαυτό σας εσείς. Να σας χαρίζει ο Θεός ευρωστία, αρτιμέλεια, να μην πάθετε κάτι την περίοδο των αγώνων γιατί θα είναι εις βάρος δικό σας και της ομάδας και κατ επέκταση ημών των φιλάθλων που αγαπάμε την ομάδα και θέλουμε πάντα να υπάρχουν νίκες.

Ο Θεός βοηθός και σας εύχομαι φέτος να προσθέσετε ένα ακόμα τρόπαιο στη συλλογή σας».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας κ.Άλκης Χατζηβασίλης ο οποίος ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές και στους προπονητές της ομάδας μια πετυχημένη χρονιά με υγεία.

Αμέσως μετά τον Αγιασμό, ποδοσφαιριστές, προπονητές και διοίκηση, απόλαυσαν τον απογευματινό τους καφέ, στο καφέ «FλέR» στην Ελασσόνα, του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδα Θοδωρή Καλτέκη.

Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.