Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος «Μιχάλης Πιτένης»

Με περισσότερες από 60 φιάλες αίμα ενισχύεται η Τράπεζα Αίματος «Μιχάλης Πιτένης», μετά την επιτυχημένη εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η Λαογραφική – Αρχαιολογική Εταιρία Ελασσόνας σε συνεργασία με τον Αιμοδοτικό Σύλλογο Ελασσόνας.

Περισσότεροι από 60 εθελοντές αιμοδότες προσήλθαν σήμερα Παρασκευή στην κεντρική πλατεία Ελασσόνας, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ, αφιερώνοντας 10 λεπτά από τον χρόνο τους, για να συνεισφέρουν σε αυτή την κορυφαία πράξη προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπό μας.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως λίγο αίμα δεν κοστίζει τίποτα, αλλά χαρίζει ζωή!

Η Λαογραφική Αρχαιολογική Εταιρία Ελασσόνας ευχαριστεί τον κ. Χρήστο Πιτένη, για την προσφορά των φρούτων, και των χυμών που χρειάστηκαν στην αιμοδοσία.

Σε ανάρτησή της η Λαογραφική Αρχαιολογική Εταιρία Ελασσόνας αναφέρει:

Το Διοικητικό συμβούλιο της ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗ - ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους αιμοδότες που για ακόμη μια φορά και ιδιαίτερα σήμερα πιστοί στις αξίες του #εθελοντισμού και της προσφοράς έδωσαν το δυναμικό τους παρών στην #Εθελοντική_Αιμοδοσία_Μιχάλης_Πιτένης'' συγκεντρώθηκαν 60 και πλέον μονάδες αίματος παρ'όλο το αυξημένο ιικό φορτίο που έχουμε στην πόλη μας .!!!!!!
Καλωσορίζουμε και ευχαριστούμε και τους 6 νέους αιμοδότες γιατί με την συμμετοχή τους μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για προσφορά στους συνανθρώπους μας!!
Επίσης ευχαριστούμε και το προσωπικό της Αιμοδοσία ΓΝ Λάρισας για τη βοήθεια και την αγαστή συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια, Καρποι γης'' Χρηστος Πιτενης για τη συνεχή προσφορά του με εδέσματα,φρούτα.καφέδες ,τον Δήμος Ελασσόνας για την παραχώρηση του χώρου και ειδικά στην κα Έλενα Ταζέ για την βοήθεια της, τους Επισκέπτες Υγείας του #Κεντρο_Υγειας_Ελασσονας που βοήθησαν στην προσέλκυση του κοινού αλλά και τους πολυάριθμους φίλους μας και μέσα επικοινωνίας που στήριξαν την εκδήλωση κοινοποιώντας τη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα ΜΜΕ.
Δίνουμε ραντεβού στην επόμενη αιμοδοσία μας τον Απρίλιο του 2022.
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.