Κοντράρονται σήμερα Σάββατο στο Μακρυχώρι Αετός - Οικονόμος

Τον τελευταίο τους φιλικό αγώνα πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων τους θα δώσουν σήμερα στο Μακρυχώρι ο τοπικός Αετός και ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ολοκληρώνοντας με τον τρόπο αυτό το σημαντικότερο τμήμα της προετοιμασίας τους. 

Οι δύο ομάδες συνδέονται με πολλά κοινά πρόσωπα (πέρα από τον προπονητή του Αετού Κώστα Κατσάρα, και οι Κουμπούρας, Γκαμπέτας, Σιάτρας, Βλαχάκης, Παϊτέρης έχουν θητεύσει με επιτυχία στην Τσαριτσάνη, ενώ ο κυπελλούχος με την ΑΕΛ του 2007 Αντώνης Πούτας μεταξύ των τελευταίων δύο από τις τρεις θητείες του με την φανέλα του Οικονόμου αγωνίστηκε στο Μακρυχώρι) και η τωρινή αγωνιστική τους εικόνα είναι εξαιρετικά ελκυστική για τους φίλους του ποδοσφαίρου. 

Ο σημερινός είναι ο δεύτερος φετινός φιλικός αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων, καθώς προηγήθηκε αυτός της 18ης Αυγούστου στην Τσαριτσάνη, οπότε ο Οικονόμος είχε επικρατήσει με 1-0 (σκόρερ ο Σεμερτζίδης στο 1'), ενώ πριν την έναρξή του είχε τιμηθεί η μνήμη του προσφάτως εκλιπόντος παλαιμάχου διαιτητή Ζήση Βλιώρα.

Ώρα  έναρξης του αγώνα ορίστηκε η 5.30' μ.μ. 

 ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΥΛΟΓΙΑΡΗΣ 

 Εν τω μεταξύ, η διοίκηση του Οικονόμου Τσαριτσάνης ολοκλήρωσε τις διαδικασίες απόκτησης του 29χρονου αμυντικού Μιχάλη Αυλογιάρη που ανήκε στην Δήμητρα Γιάννουλης, ενώ έχει σημαντική καριέρα με τα χρώματα του "Τυρνάβου 2005". 

Γόνος μιας εμβληματικής ποδοσφαιρικής οικογένειας του Τυρνάβου, ο γεννηθείς στις 20 Ιουλίου 1992 ποδοσφαιριστής θεωρείται ότι θα συμβάλει ουσιαστικά στην υλοποίηση των στόχων της ομάδας του Νίκου Φώλλα.
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.