"Από Θεού άρξασθε" στην Τσαριτσάνη

Αγιασμός εν όψει της νέας περιόδου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο γήπεδο "Γεώργιος Μητσιμπόνας" της Τσαριτσάνης, ενώ ακολούθως η ομάδα του Οικονόμου φωτογραφήθηκε επίσημα προκειμένου να ξεκινήσει και η διαδικασία εκτύπωσης των ημερολογίων του νέου έτους 2022. 

Τον αγιασμό τέλεσαν οι ιερείς πατήρ Γεώργιος Κοντοτάσιος και πατήρ Χρήστος Γεροφάκας, οι οποίοι ευχήθηκαν υγεία σε όλους και αγωνιστικές επιτυχίες στους "πρασίνους" κατά την νέα περίοδο. 

Στην συνέχεια, προς τους ποδοσφαιριστές μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Μιχούλης, που ζήτησε την μέγιστη δυνατή διάκριση τόσο στο πρωτάθλημα της Α' De-Tox Κατηγορίας όσο και στο Κύπελλο της ΕΠΣ Ν.Λάρισας, ενώ ο προπονητής Νίκος Φώλλας ευχαρίστησε την διοίκηση του Οικονόμου για την ανανέωση της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του για τρίτη διαδοχικά χρονιά και δεσμεύθηκε ότι θα καταβάλλει με τους ποδοσφαιριστές κάθε προσπάθεια για να φανούν αντάξιοι αυτής. 

Ενώπιον των ποδοσφαιριστών παρουσιάστηκε και ο νέος γενικός αρχηγός, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Οικονόμου αλλά και του Πιερικού Βαγγέλης Πάσχος, ο οποίος αργότερα δεξιώθηκε σύσσωμο το τμήμα στην καφετέρια "Κλασσικόν" που διατηρεί στην Τσαριτσάνη. 

Στα φωτογραφικά στιγμιότυπα διακρίνονται η πλήρης ομάδα του Οικονόμου, τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα και το διοικητικό συμβούλιο πλαισιωμένο από τον προπονητή Νίκο Φώλλα και τον συνεργάτη του Νίκο Καραμήτσιο, μετά την τέλεση του αγιασμού.
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.