Έμειναν στο 0-0 Οικ. Τσαριτσάνης και Αετός Μακρυχωρίου

Χωρίς νικητή αλλά και χωρίς γκολ έληξε ο χθεσινός φιλικός αγώνας του Μακρυχωρίου ανάμεσα στον Αετό και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Οι δύο ομάδες δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν αλλά οι τρεις τερματοφύλακες που χρησιμοποιήθηκαν (οι νεαροί Παναγιώτης Πατέτσος - Νέστωρ Δραχαλίβας αλλά και ο βετεράνος Παναγιώτης Νούσιας) αποδείχθηκαν ανίκητοι κάτω από τα δοκάρια τους.

Πάντως, αν μία ομάδα πλησίασε πιο κοντά στην επίτευξη τέρματος, αυτή ήταν η "πράσινη" που είχε σε μεγάλη ημέρα τον Ερβίν Πεπκολάι, τον οποίο ανέκοπταν με δυσκολία οι αντίπαλοι αμυντικοί και συχνά υποπίπτοντας σε φάουλ.

Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία ο Αδάμος Κουκούλης με την συνδρομή των βοηθών Ηλία Γκόγκου - Τάνιας Κουτίνα.

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Κώστας Κατσάρας): Πατέτσος, Παϊτέρης, Μαλάκος (61' Μητάκος), Σιάτρας, Μπάρδας, Αλτάνης, Γκιουρσάνης (46' Παν.Κατσαμάγκας), Παπαδόπουλος (68' Γκαμπούρας), Γαγάρας (46' Βλαχάκης), Μάντζαρης, Μπενεχούτσος (68' Λάλλας).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Νίκος Φώλλας): Νούσιας (46' Ν.Δραχαλίβας), Ντελής (78' Γεωργούλης), Στ.Δραχαλίβας, Σουγλής, Αυλογιάρης, Αθανασούλης (20' λ.τρ. Κατσαρός), Πίπιλας, Πούτας, Σεμερτζίδης (61' Δ.Μουλτσιάς), Πεπκολάι, Ντούφας.

* Στην δύναμη του Αετού συμφώνησε να ενταχθεί ο γνώριμος στους φίλους του Οικονόμου Παναγιώτης Κατσαμάγκας, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Κώστα Κατσάρα στην Τσαριτσάνη κατά την περίοδο 2018-2019.Ο 22χρονος Κατερινιώτης επιθετικός (αδελφός του περυσινού πρώτου σκόρερ της Γ' Εθνικής Βασίλη που αγωνίζεται πλέον στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου) ανήκε μέχρι τώρα στην Ashton United FC, ομάδα της Northern Premier League της Premier Division (ουσιαστικά 6η κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος) και ήδη η διοίκηση των Μακρυχωριτών κίνησε τις διαδικασίες αποστολής στην ΕΠΟ του διεθνούς πιστοποιητικού μεταγραφής από την αγγλική Ομοσπονδία.
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.