Επιτυχημένη παρουσία του Ελασσονίτη παράγοντα Ζήση Δότα

 Οι εκλογές της Κυριακής είχαν και Ελασσονίτικο «χρώμα», αφού υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Άγγελου Παπανικολάου ήταν και ο Ελασσονίτης παράγοντας Ζήσης Δότας, που στη σταυροδοσία κατέγραψε αθόρυβα τον δικό του προσωπικό «θρίαμβο».

Ο Ζήσης Δότας με 108 σταυρούς αναδείχθηκε δεύτερος σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο ανάμεσα σε 14 υποψηφίους, μόλις 2 σταυρούς από τον πρώτο, και παραπάνω από τον επικεφαλή του συνδυασμού Άγγελο Παπανικολάου !

Ο «μπασκετόκοσμος» της χώρας αναγνώρισε και τίμησε την πολύχρονη προσφορά του Ελασσονίτη παράγοντα, που εδώ και χρόνια αφήνει το δικό του «αποτύπωμα» στα «δρώμενα» του Ελληνικού, του Θεσσαλικού και του τοπικού μπάσκετ. Δεν χωρά αμφιβολία πως το αποτέλεσμα της σταυροδοσίας της Κυριακής που έφερε ικανοποίηση είναι καταξίωση για τον δραστήριο Ελασσονίτη παράγοντα, που παραμένει ενεργό μέλος στη διόίκηση της Ε.Σ.Κ.Α. Θεσσαλίας.

Οι άνθρωποι του μπάσκετ «ξαφνιάστηκαν» ευχάριστα για τις υψηλές αποδόσεις του Ζήση Δότα στην πρόσφατη σταυροδοσία για την εκλογή της νέας Διοίκησης στην Ε.Ο.Κ.
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.