ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Μητσοτάκης εγκαινίασε το νέο σχολείο στο Δαμάσι και οι κάτοικοι μένουν σε κοντέινερ»

 Oι μαθητές στο Δαμάσι ξεκίνησαν τη νέα σχολική χρονιά σε ένα νέο σχολείο, που κατασκεύασε η ΤΕΡΝΑ, ενώ λίγα μέτρα πιο πέρα απλώνονται τα κοντέινερ που μένουν οι οικογένειες του σεισμόπληκτου χωριού του Δήμου Τυρνάβου.

Υπάρχουν κι αυτές οι εικόνες:

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, για την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στο σεισμόπληκτο Δαμάσι επισημαίνει: «Ο κ. Μητσοτάκης ξεπέρασε σήμερα κάθε όριο θράσους και γκεμπελικής προπαγάνδας. Χωρίς ντροπή πήγε στο σεισμόπληκτο Δαμάσι να εγκαινιάσει το σχολείο που κατασκεύασε εξ ολοκλήρου ιδιωτική εταιρεία την ώρα που 50 μέτρα πιο μακριά οι κάτοικοι, 7 μήνες τώρα, μένουν σε κοντέινερ αντιμετωπίζοντας την αδιαφορία της επίσημης πολιτείας.

Από τις 3 Μαρτίου που έγινε ο σεισμός οι κάτοικοι της περιοχής έχουν λάβει από το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη μόνο το αρχικό βοήθημα των 600 ευρώ ενώ τα χρήματα για την κατεστραμμένη οικοσκευή άρχισαν να τα λαμβάνουν μόλις πριν ένα μήνα!!!

Είναι δε τέτοιο το μέγεθος της αθλιότητας των επιτελών του κ. Μητσοτάκη που μόλις πριν μια εβδομάδα εμφανίστηκαν ειδικά συνεργεία για να καθαρίσουν τα μπάζα από τα κατεστραμμένα σπίτια εν όψει της επίσκεψης Μητσοτάκη. Δεκάδες οικογένειες σε Δαμάσι και Μεσοχώρι ακόμα περιμένουν τα άτοκα δάνεια για να αρχίσουν τις εργασίες επισκευής των σπιτιών τους και ετοιμάζονται να ζήσουν τον χειμώνα στα κοντέινερ. Αυτό βέβαια ελάχιστα ενδιαφέρει τον κ. Μητσοτάκη.

Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι ένα καλό πλάνο για να μπορεί να πει τα χυδαία ψέματα του».

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.