Σουφλιάς εναντίον Γρηγορίου στη μάχη για τη Ν.Δ. Λάρισας - Ο Γιώργος Γιαννούλας μοναδικός υποψήφιος για τη ΔΗΜ.Τ.Ο. Ελασσόνας

 Μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση προκύπτει στις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στη νομαρχιακή επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας στη Λάρισα, καθώς χθες το απόγευμα κατέθεσε υποψηφιότητα και ο κ. Ηλίας Σουφλιάς όντας ο δεύτερος, μετά τη προχθεσινή του κ. Ζήση Γρηγορίου.

Εξέλιξη που δημιουργεί νέα δεδομένα σε τοπικό επίπεδο, αφού ουδείς εκ των δύο προέρχεται από το «Μητσοτακικό» στρατόπεδο και θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθούν τα βουλευτικά γραφεία και οι υπόλοιποι εξέχοντες κομματικοί παράγοντες της Λάρισας.

Μία ακόμη ιδιαιτερότητα αυτής της μάχης, είναι το στοιχείο ότι πρωτοκλασάτα στελέχη που στηρίζουν σθεναρά από τις προηγούμενες τον κ. Σουφλιά, βρίσκονταν στο πλευρό του κ. Γρηγορίου τον Ιανουάριο του 2015 όταν εκείνος συμμετείχε στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας!

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜ.Τ.Ο.

Σε ότι αφορά τις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις, στην πλειοψηφία τους στο νομό έχουμε μία υποψηφιότητα. Αναλυτικότερα, στη Λάρισα, υποψήφια είναι μόνον η οδοντίατρος και απερχόμενη πρόεδρος κ. Σοφία Ζαχαρή, στο δήμο Ελασσόνας ο δάσκαλος κ. Γιώργος Γιαννούλας, στο δήμο Τεμπών ο δάσκαλος Χρήστος Κίτσιος (απερχόμενος), στο δήμο Τυρνάβου ο καθηγητής κ. Βασίλης Μάικος και στο δήμο Κιλελέρ ο τεχνολόγος γεωπόνος κ. Δημήτρης Τσιάρας που κατέχει σήμερα το αξίωμα και στην Αγιά η καθηγήτρια κ. Μαρία Ζεστούλη (είναι απερχόμενη πρόεδρος μετά την παραίτηση του κ. Χατζησαλάτα που ανέλαβε πόστο τομεάρχη στο κόμμα). Στα Φάρσαλα υποψηφιότητα κατέθεσε ο αρχιτέκτονας κ. Δημήτρη Γιακοβής ο οποίος ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Κώστα Αγοραστό, ενώ απέναντί του θα βρεθεί η κ. Ιωάννα Γούσιου.

Υπενθυμίζεται τέλος πως οι εκλογές είναι προγραμματισμένες για την Κυριακή, 24 Οκτωβρίου.

Απόστολος Ράιδος

Πηγή: onlarissa.gr
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.