Φιλική επικράτηση του Κεραυνού Δρυμού κόντρα στον Τύρναβο 2005

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στον Δρυμό, ο Κεραυνός επικράτησε με 3-1 απέναντι στον Τύρναβο 2005, με τους δύο προπονητές να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Β’ τοπικής κατηγορίας.

Οι παίκτες του Κώστα Καζάκη έδειξαν πάθος και διάθεση φτάνοντας σε μία άνετη φιλική νίκη.

Ο Κεραυνός πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο με τον Λαγιόκαπα (12' και 17) ο Τύρναβος μείωσε σε 2-1 με το Τσέζμα (21’) ενώ ο Ζαγλιαβός διαμόρφωσε το τελικό 3-1 (45’).

Η διοίκηση του Κεραυνού με ανακοίνωση της, ευχαριστεί την διοίκηση του ΠΟ Ελασσόνας για την παραχώρηση ποδοσφαιριστών στην ομάδα του Δρυμού.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Η διοίκηση του Κεραυνού, ευχαριστεί την διοίκηση του ΠΟ Ελασσόνας για την παραχώρηση των ποδοσφαιριστών, Αποστόλη Παπαϊωάννου, Παναγιώτη Καραγκιόζη, Παύλου Παναγιώτου και Νίκου Γκαντούνα, προκειμένου να εμφανιστεί η ομάδα μας ακόμα πιο ενισχυμένη στο νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Λάρισας.

Τέτοιες ενέργειες και συνεργασίες, μόνο καλό μπορούν να προσφέρουν στην εξέλιξη του Ελασσονίτικου ποδοσφαίρου.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχόμαστε να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει».

Κεραυνός Δρυμού (Κώστας Καζάκης): Παπαϊωάννου, Γκαντούνας Ν., Δραχλύθρας, Κατσιάμητας, Μίχης, Ζαγκλιαβός, Καρακώστας, Παναγιώτου, Κόγιος, Λιούρας, Λαγιόκαπας

Έπαιξαν και οι: Γκαντούνας Στ., Κατής, Αρσένης, Καιμακάμης

Τύρναβος 2005 (Γιώργος Φτεριώτης): Εργιόν, Σιούτης, Φούντας, Τσέζμα, Μπάκος, Γαλαράς, Τσατσελάρι, Τσέκος, Χαρούλης, Χότζα, Λάζος

Έπαιξαν και οι: Μπαικούσης, ΣτεμπάριΑνδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.