Συνάντηση Γάτσα – Σταμάτη στο Δημαρχείο Ελασσόνας (φωτ.)

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Γιώργο Σταμάτη είχε το μεσημέρι της Τρίτης στο δημαρχείο της Ελασσόνας, ο δήμαρχος Νίκος Γάτσας, αμέσως μετά τις εκδηλώσεις για τα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" της πόλης.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι βουλευτές του νομού, Στέλλα Μπίζιου και Ευαγγελία Λιακούλη, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και αντιδήμαρχοι του δήμου.

Ο κ.Γάτσας καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον κ.Σταμάτη που παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις για τα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» της πόλης και αναφέρθηκε στα προγράμματα της Γ.Γ. που διαχειρίζεται ο δήμος, όπως το ΤΕΒΑ.

Στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, καλωσορίζοντας και αυτός από την πλευρά του τον Γ.Γ. στην περιοχή μας, αναφέρθηκε στα έργα που τρέχουν και σε αυτά πού είναι έτοιμα να υλοποιηθούν στην περιοχή της Ελασσόνας, ενώ εκτενή αναφορά έκανε στο «Φράγμα Αγιονερίου» το οποίο και χαρακτήρισε ως έργο μεγάλης εθνικής σημασίας και πως πρέπει να υλοποιηθεί.

Στην συνέχεια ο κ.Σταμάτης ευχαρίστησε για την υποδοχή τον Δήμαρχο και τον Περιφερειάρχη, ενώ αναφέρθηκε στην σημαντική σημερινή ημέρα, όχι μόνο για την Ελασσόνα, αλλά για την Ελλάδα ολόκληρη και ότι πρέπει να αναδειχθεί για να μάθει ο κόσμος πόσο σημαντικά είναι τα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» της Ελασσόνας.

Επίσης ανέφερε ότι η Γενική Γραμματεία βρίσκεται στη διαδικασία για το νέο ΕΣΠΑ, και με το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και τόνισε ότι η Δήμοι θα πρέπει πλέον να έχουν περισσότερη εξειδίκευση γιατί τα χρήματα από έξω δεν έρχονται τόσο εύκολα και χρειάζεται καλός σχεδιασμός.

Τέλος, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ελασσόνας για την φιλοξενία και ευχήθηκε του χρόνου να γίνουν κανονικά οι παρελάσεις με περισσότερο κόσμο στους δρόμους και χωρίς κορονοϊό.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο δήμαρχος πρόσφερε στον κ.Σταμάτη ως αναμνηστικό δώρο το σύμβολο της πόλης, ένα λεύκωμα με αξιοθέατα της περιοχής και ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα.

Επίσης ο δήμαρχος Ελασσόνας πρόσφερε το σύμβολο της πόλης τόσο στον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό αλλά και στην βουλευτή Ευαγγελία Λιακούλη.

Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.