Στην Ελασσόνα τερμάτισε το επετειακό 10ο Ιστορικό Ράλλυ Ολύμπου (φωτ.)

Δε χάνουν τη γοητεία τους, όσα χρόνια και αν περάσουν… Ο λόγος για τα κλασικά αυτοκίνητα – αντίκες που συμμετείχαν στο επετειακό 10ο Ιστορικό Ράλλυ Ολύμπου τα οποία διένυσαν για ακόμη μία χρονιά αρκετά χιλιόμετρα, ξεκινώντας από το Βόλο και το Πήλιο ως την Ελασσόνα.

Φέτος το Ιστορικό Ράλλυ Ολύμπου, τιμώντας την πόλη από την οποία ξεκίνησε η διοργάνωση πριν 10 χρόνια, τερμάτισε στην κεντρική πλατεία της Ελασσόνας, δίνοντας την ευκαιρία στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, να δουν και να θαυμάσουν από κοντά, κλασικά αυτοκίνητα που άφησαν εποχή και έγραψαν τη δική τους ιστορία στο χώρο της αυτοκίνησης.

Λόγω των καιρικών συνθηκών η αυλαία του 10ου Ιστορικού Ράλλυ Ολύμπου, έπεσε στην αίθουσα εκδηλώσεων “Hamos Place” όπου πραγματοποιήθηκαν οι απονομές στους συμμετέχοντες αλλά και σε όσους βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί άλλη μια επιτυχημένη διοργάνωση.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η βουλευτής Στέλλα Μπίζιου, ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας, οι  αντιδήμαρχοι Φρόσω Καρκαβανίδου-Σκρέτα και Γιάννης Καρυπίδης , ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας Νομού Λάρισας (ΑΕΝΟΛ ΑΕ) Λευτέρης Φουρκιώτης, η αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΠ Έλενα Ταζέ, ο εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού Κώστας Δήμκος και αρκετός κόσμος.

Το 10ο Ιστορικό Ράλλυ Ολύμπου διοργανώθηκε από την Λέσχη Κλασσικών Αυτοκινήτων Μακεδονίας ( ΛΕΚΑΜ-Θεσσαλονίκη) και το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» (Ελασσόνα), σε συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο Κλασσικών Αυτοκινήτων Λάρισας (ΣΚΑΛ) και τη Λέσχη Κλασσικών Οχημάτων Βόλου (ΛΕΚΟΒ), με την υποστήριξη της FIVA και της ΕΟ-ΦΙΛΠΑ, ενώ ήταν υπό την Αιγίδα και τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας (Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων), του Δήμου Λαρισαίων, του Δήμου Ελασσόνας και του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Πολιτισμού. 

Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.