Με απόλυτη επιτυχία η «5η Ανάβαση Ελασσόνας» - Τα αποτελέσματα (φώτο-video)

Με σύμμαχο τον αρκετά καλό καιρό και παρουσία εκατοντάδων θεατών, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, μεγάλο συναγωνισμό και πλούσιο θέαμα η 5η Ανάβαση Ελασσόνας, τρίτος αγώνας του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος.

Οδηγοί απ’ όλη την Ελλάδα βρέθηκαν το Σάββατο και την Κυριακή 23 και 24 Οκτωβρίου στην Ελασσόνα και απόλαυσαν ένα διήμερο, οδηγώντας τα αγωνιστικά τους αυτοκίνητα σε μια μάχη ενάντια στο χρονόμετρο.

Η Ανάβαση Ελασσόνας διοργανώθηκε από το Αθλητικό Σωματείο "Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσικλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας" (Λ.Α.Μ.Κ.Ε.), υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και τη στήριξη του Δήμου Ελασσόνας καθώς βέβαια και την υποστήριξη ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας.

Στο τέλος οι νικητές, πήραν τα κύπελλα χειροκροτούμενοι από θεατές και συναθλητές στην Κεντρική Πλατεία της Ελασσόνας, που ασφυκτιούσε από τα αυτοκίνητα του αγώνα και τον κόσμο που έσπευσε να δει από κοντά τους αγωνιζόμενους και τα «όπλα τους».

Για ακόμη μία χρονιά, το Ράδιο Ελασσόνα 88.4 ήταν χορηγός επικοινωνίας του αγώνα, ο οποίος μεταδόθηκε σε live streaming σε συνεργασία με την ΛΑΜΚΕ. Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς που συνέβαλαν στην ζωντανή μετάδοση του αγώνα.

 

Τα αποτελέσματα:
Δείτε φωτογραφίες από τη διαδρομή και τις απονομές:
Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.