Ετοιμος για διάκριση ο Τσαριτσανιώτης Κ. Μαντζώκας

Ο Τσαριτσανιώτης αθλητής του Diamond Fightets Larissa-DFL Μαντζώκας Κωνσταντίνος θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο παγκόσμιο  πρωτάθλημα Κikboxing της WAKO που θα διεξαχθεί έως τις 24 Οκτωβρίου, στο Jesolo Lido της Ιταλίας.

Για πρώτη φορά Λαρισαίος αθλητής αγωνίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο με τα χρώματα της Γαλανόλευκης, φιλοδοξώντας να πετύχει τη διάκριση κόντρα στα μεγαθήρια του παγκοσμίου Kickboxing.

Τόσο ο ίδιος όσο και ο προπονητής Σιαβάλας Σάκης κρατούν χαμηλούς τόνους και επικεντρώνονται με καθημερινές διπλές προπονήσεις στην επίτευξη των στόχων που έχουν βάλει.

Ο Κώστας, αν και είναι μόλις είκοσι χρονών, έχει καταφέρει να αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Αξιοσημείωτο είναι ότι στο παρελθόν έχει είδη στεφθεί δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής εφήβων.

Όλο αυτό το εγχείρημα δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί εάν δίπλα στον Κώστα δεν στεκόταν ως χορηγός η εταιρεία ΤΕΔΡΑ και ο συντοπίτης του πρόεδρός της κύριος Ιωάννης Τόλιος, ο οποίος τον αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή στηρίζοντάς τον τόσο υλικά όσο και ηθικά στους δύσκολους αγώνες που έχει μπροστά του αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι εκτός από μεγάλος επιχειρηματίας είναι και μεγάλος άνθρωπος.
Τόσο ο ίδιος ο αθλητής όσο και ο προπονητής του εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στην ΤΕΔΡΑ και στον πρόεδρο της κ. Ιωάννη Τόλιο, που γίνονται αρωγοί στην προσπάθεια του αθλητή.

Πηγή: Εφ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.