Απάντηση στη ΛΑ.ΣΥ Ελασσόνας από την περιφερειακή σύμβουλο Μαρία Μπίλλη

Απάντηση στην καταγγελία της Λαϊκής Συσπείρωση Ελασσόνας, για την κατάθεση στεφάνου από τον εκπρόσωπο του πολιτικού φορέα «Έλληνες για την Πατρίδα» του Ηλία Κασιδιάρη κ.Κωνσταντίνο Σιδηρόπουλο, δίνει με επιστολή της η Περιφερειακή Σύμβουλος Μαρία Μπίλλη στην οποία αναφέρει:

" Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη " θυμίζει η ανακοίνωση της ΛΑ.ΣΥ. Ελασσόνας ( ΚΚ€ ) αναφορικά με την κατάθεση Στεφάνου προς Τιμήν των Ηρώων Ελλήνων Στρατιωτών του Έπους του 1940 στην Ελασσόνα από το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ που ίδρυσε ο κ.Ηλίας Κασιδιάρης.

Το Πατριωτικό , Εθνικιστικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ τίμησε την Μνήμη των Ελλήνων Στρατιωτών, που πολέμησαν υπέρ βωμών και εστιών αμυνόμενοι του Πατρίου εδάφους και στην ορεινή Ελασσόνα  όπως και σε κάθε σημείο της χώρας.

Γίνεται έτσι αντιληπτό ότι ο Ελληνικός Λαός βγαίνοντας από τον λήθαργό του αποκτά όλο και περισσότερο Εθνική συνείδηση σε καιρούς χαλεπούς για την Πατρίδα όπου η ίδια η Εθνική μας υπόσταση κινδυνεύει από τις ανθελληνικές πολιτικές των κυβερνώντων σε όλους τους τομείς και την επικείμενη ισλαμοποίηση της Πατρίδας που τόσο επιθυμούν οι απάτριδες του ΚΚ€ με την στάση τους στο μεταναστευτικό.

Το Εθνικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ του κ.Ηλία Κασιδιάρη , ένα καθ'όλα νόμιμο πολιτικό Κίνημα που επικεντρώνεται στην Ανάταση του Ελληνισμού  σύμφωνα με το Καταστατικό του , είναι ένα αμιγώς Πατριωτικό , Ελληνοκεντρικό Κίνημα που αγκαλιάστηκε από χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες .

Τους αήθεις χαρακτηρισμούς περί ναζισμού και φασισμού και πάσης φύσεως ολοκληρωτισμού τους επιστρέφουμε στο ΛΑ.ΣΥ ( ΚΚ€ ) που μόνιμα διαστρεβλώνοντας την ιστορική αλήθεια ποτέ δεν λογοδότησε  για τα εγκλήματα της Αριστεράς εις βάρος του Ελληνικού Λαού κατά τον συμμοριτοπόλεμο όταν σήκωσε τα όπλα εναντίον αδελφών  Ελλήνων  κατασφάζοντας τους ακόμη και με κονσερβοκούτια  σε πόλεις και στην Ελληνική ύπαιθρο.

Το ΚΚ€  να σιωπήσει και να απολογηθεί καλύτερα για το Σύμφωνο Μη Επίθεσης των Χίτλερ -Στάλιν το 1939 , στα πρόθυρα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, που  διήρκησε δύο χρόνια και είχε ως αποτέλεσμα την θανάτωση εκατομμυρίων ανθρώπων από την Κομμουνιστική Σοβιετική Ένωση και την ναζιστική Γερμανία , τις εκκαθαρίσεις και τους εκτοπισμούς του Στάλιν σε Πολωνία , Βαλτική  και Ανατολική Ευρώπη.

Η Ιστορική Μνήμη οφείλει να εναντιώνεται στην Λήθη , ο Ελληνικός Λαός αρχίζει και αφυπνίζεται.

Μπροστά στα νέα δεινά και τις νέες προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει το Έθνος αναζητούμε την στήριξη στα ιδανικά που μας δίδαξαν οι πρόγονοί μας :Πίστη στην Ορθοδοξία μας , Αγάπη για την Πατρίδα.

Με αυτόν τον γνώμονα  το Εθνικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ προσδοκά την αναγέννηση του Ελληνισμού και την πρόοδο και ευημερία του Ελληνικού Λαού.

▪Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

▪Μαρία Μπίλλη

Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας

Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.